free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Α.Ε. Μεταμόρφωσης: Βίντεο-ανάλυση και τηλεκπαίδευση στους τερματοφύλακες των ακαδημιών

Με την «είσοδο» του 2021 στις ζωές μας, η Α.Ε. Μεταμόρφωσης, ξεκίνησε έναν καινοτόμο τρόπο βίντεο-ανάλυσης των αγώνων των ακαδημιών, στη μορφή τηλεκπαίδευσης.

Η ακαδημία των τερματοφυλάκων, ήδη άρχισε την περασμένη εβδομάδα και αν η τηλεκπαίδευση και οι αναλύσεις αρχίσουν να αποδίδουν τα μέγιστα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τότε δεν υπάρχει λόγος και να σταματήσουν.

Αντίθετα, το πιθανότερο θα είναι να βελτιωθεί το πρόγραμμα, όσο περνάει ο καιρός.

Η ενημέρωση της Α.Ε.Μ. και ένα γράφημα ανάλυσης:

«Η νεοσύστατη ακαδημία τερματοφυλάκων της ΑΕΜ ξεκίνησε την λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2020 σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ και υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Κουρουπάκη με πλούσια ποδοσφαιρική και προπονητική εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Με τον ερχομό του νέου έτους η ΑΕΜ εγκαινιάζει μια πρωτοποριακή υπηρεσία βίντεο-ανάλυσης των αγώνων των ακαδημιών με την μορφή της τηλεκπαίδευσης.

Ηδη την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε πιλοτικά η ακαδημία τερματοφυλάκων όπου αναλύθηκαν οι φάσεις και οι αγώνες της ανδρικής ομάδας. Με αυτό τον τρόπο οι αθλητές μας μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα την θέση του τερματοφύλακα.

Με την έναρξη των ακαδημιών θα βιντεοσκοπούνται 2 αγώνες τον μήνα ανά τμήμα και θα πραγματοποιείται ανάλυση είτε δια ζώσης χώρο είτε μέσω Ίντερνετ.

Οι ποδοσφαιριστές πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την απόδοση τους και αυτή του αντιπάλου μέσα από ειδικά βίντεο και στατιστικά».

Related posts

Βενάκης: Καθοριστικός μήνας ο Μάιος

Abola Team

Κρίσιμες ημέρες για τον Θανάση Ζαμπούρα στον Άρη Καλαμακίου

Αργύρης Ψαρρός: “Η επιμονή και υπομονή έφεραν την άνοδο για την Λαύρα Αργυρούπολης”

Abola Team 3