free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και βρίσκεται στο Μ.Α.Σ.

Επιτυχημένα ολοκλήρωσε και ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου τις διαδικασίες, ώστε να βρεθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το δελτίο τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Α.Ο.ΦΟΙΝΙΞ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση των επίπονων διαδικασιών που απαιτήθηκαν για την εγγραφή μας στην ειδική πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που μας συμπεριλαμβάνει στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» που διαθέτουν ειδική Αθλητική αναγνώριση που θεωρείται “σταθμός” για την ιστορία και το μέλλον του Συλλόγου μας ,και μπορεί πλέον να τύχει των όποιων μέτρων στήριξης της Πολιτείας και να επιχορηγηθεί, βάσει νόμου, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Παράλληλα Το Δ.Σ. έχει διευθετήσει σχεδόν όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν προς το Δημόσιο, οικονομικές και ασφαλιστικές , και έτσι έχει μπει μία τάξη όσον αφορά τις οφειλές του Σωματείου μας.
Επίσης ο Α.Ο.ΦΟΙΝΙΞ είναι οικονομικά συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις του έναντι των ποδοσφαιριστών και των προπονητών και υπερηφάνως δηλώνουμε ότι διοικούμε έναν σύλλογο νοικοκυρεμένο ,χωρίς κανένα χρέος , σε οικονομικά στέρεες και υγιείς βάσεις, για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας!!!».

Related posts

Γ’ Εθνική: Νίκες για τους πρωτοπόρους

Abola Team

Ο Ηρόδοτος 5-2 εκτός έδρας τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Κλείνει με το Δ.Σ. και ξεκινάει κινήσεις η Νίκη Τραγανού

Abola Team 3