free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣΑΝΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαρδαλιάς: «Κατανοούμε τις επιπτώσεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όμως ζητούμε υπομονή»

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στάθηκε στα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για περαιτέρω άνοιγμα των αθλητικών/αγωνιστικών δράσεων.

Η απάντησή του, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού για μία ακόμη φορά ζήτησε υπομονή, χωρίς να δίνει κάποιο αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παρόλο που ανέφερε πως καταλαβαίνει τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει η μακροχρόνια διακοπή.

Ο Χαρδαλιάς, μιλώντας για αυτό το σκέλος, στην καθιερωμένη ενημέρωσή του, μίλησε και για τα αιτήματα του αθλητικού χώρου, τονίζοντας:

«Στη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα, ούτε και αιτήματα διαφόρων Υπουργείων, όπως αυτά του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσοτέρων αθλητικών δραστηριοτήτων. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στις προσεχείς ημέρες για να μπορέσουμε να έχουμε νέα».

Related posts

Διαιτητές & παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (25 &26/3) στον Πειραιά

Abola Team 3

Η ΕΠΣ Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου, για το ματς ΑΕ Μοσχάτου-Αετός Κορυδαλλού, τους υπεραπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 1/3) και για τις ποινές στις υποδομές

Abola Team 3

Η 17χρονη Γκολκίπερ του ΑΟ Τραχώνων Τόνια Βαρβαροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου