free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Ξεκίνησαν τα εργομετρικά και προβλέπεται μεταγραφική ενίσχυση

Εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης, με την αυριανή μέρα (3/3) να είναι προγραμματισμένη για τον ίδιο σκοπό.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση για το γεγονός, αναφέρεται χαρακτηριστικά, πως η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει θέσει μερικούς μεταγραφικούς στόχους για την βελτίωση του ήδη πολύ ποιοτικού ρόστερ και τη διατήρηση του ανταγωνιστικού προσώπου που επέδειξε τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση του Γ.Σ. Ηλιούπολης:

«Δεν σταματάει η δουλειά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Ηλιούπολης καθώς η ομάδα καθημερινά, από την ημέρα που άναψε το πράσινο φως απ’ τη γενική γραμματεία αθλητισμού για επανέναρξη των προπονήσεων, σχεδιάζει τα πλάνα της για τις 28 Μαρτίου που έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος Γ Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου και αύριο, οι ποδοσφαιριστές υποβάλλονται σε εργομετρικά τεστ τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και σε ποιους τομείς χρειάζονται βελτίωση. Το τεχνικό επιτελείο βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν διάθεση γεγονός που φέρνει ικανοποίηση ενώ η διοίκηση από την πλευρά της βολιδοσκοπεί αρκετές περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας και να διατηρήσει η Ηλιούπολη το ανταγωνιστικό της προφίλ μέχρι το τέλος της σεζόν».

Related posts

Έμειναν στο 1-1 Αήττητος-Εθνικός-Ξύλο και τραυματισμοί ανάμεσα σε οπαδούς του Εθνικού και τα ΜΑΤ: Αιμόφυρτος αποχώρησε οπαδός των φιλοξενούμενων (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

“Η Προοδευτική απαιτεί σεβασμό και είναι τιμή που την σφυρίζετε!”

Ρένος Γιαμπουράς

Η διοίκηση του Αιγάλεω στηρίζει παίκτες και προπονητή

Abola Team 3