free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά: Προσθέτει ποιότητα στον άξονα, ανακοίνωσε τον Πέτρο Καμινιώτη

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ και στην Κηφισιά.

Αυτή τη φορά, η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύ ποιοτικού κεντρικού μέσου, Πέτρου Καμινιώτη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο και τις παραστάσεις του διαθέτουν πολύ λίγοι στη Γ’ Εθνική.

Ο Καμινιώτης έρχεται να συμπληρώσει ένα ήδη πλήρες και ποιοτικό ρόστερ και να βοηθήσει την ομάδα του Νίκου Κούστα στο «κυνήγι» της ανόδου, μιας και θεωρείται δικαίως ένα εκ των φαβορί για αυτό το επίτευγμα.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Συνεχίζοντας την μεταγραφική μας ενίσχυση εν όψη της επικείμενης επανέναρξη του πρωταθλήματος ανακοινώνουμε με χαρά την απόκτηση του Πέτρου Καμινιώτη. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο του ποδόσφαιρου προστίθεται στο ήδη γεμάτο ρόστερ της ομάδας μας. Ο γεννημένος στις 13-5-1989, χαρισματικός μέσος έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του 12 συμμετοχές στην Super league και 120 αντίστοιχα στην Super league 2, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στον Ατρόμητο, Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου, Άρη, Δόξα Δράμας, Βέροια και Αιγάλεω

Τον καλωσορίζουμε και μαζί του ευχόμαστε καλή τύχη ώστε να βοηθήσει και αυτός στην μεγάλη φετινή προσπάθεια μας. Καλή αρχή Πέτρο!».

Related posts

Μαρκό: Ενισχύεται το «βάθος», ανακοινώθηκε ο Μιχάλης Μαντζώρος

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

Γιώργος Ανανίδας

Αρχίζουν τα βάσανα για τους «τοξοβόλους» του Ιάλυσου

Abola Team 2