free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική: Καλύπτει τις μετακινήσεις στα εκτός έδρας ο Δήμαρχος Κορυδαλλού

Πολύ σημαντικά αποφάσισε να προσφέρει στην ομάδα της Προοδευτικής, ο δήμαρχος του Κορυδαλλού, κ. Νίκος Χουρσαλάς, καθώς κάλυψε μόνος του το ταξίδι της ομάδας στη Νάξο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανναξιακό την Κυριακή (9/5), ενώ θα συνεχίσει να το κάνει για όλους τους εκτός έδρας αγώνες που αναμένεται να δώσει η «Προο» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, η παραπάνω απόφαση επήλθε έπειτα από μία υπόσχεση του κ. Χουρσαλά.

Φυσικά, στην ανακοίνωση δεν παραλείφθηκε και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο του Αιγάλεω, κ. Άρη Παλτόγλου για τη διευκόλυνση που προσέφερε στην Προοδευτική.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος και το Δ. Συμβούλιο ανακοινώνει ότι το ΤΑΞΊΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΤΗΝ ΝΆΞΟ ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΚΆΛΥΨΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ ΧΟΥΡΣΑΛΆΣ ΝΊΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΤΟΥ. ΆΛΛΩΣΤΕ Η ΤΉΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΏΡΙΣΜΑ ΜΕΓΆΛΩΝ ΑΝΔΡΏΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΔΉΜΑΡΧΕ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Η Αποστολή της ομάδος μας θα αναχωρήσει σαββατο πρωί θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Νάξου θα προπονηθει το Σάββατο το απόγευμα στο ομώνυμο νησί και θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα που θα αρχίσει 1.30 κατόπιν αίτημα τος μας.

ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΆΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΊΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΆΡΗ».

Related posts

Σιαφάκας: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Abola Team 2

Την επιστροφή του Γιάννη Σκοπελίτη ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Abola Team 2

Αναβάλλεται το Πανναξιακός – Προοδευτική!

Γιώργος Ανανίδας