free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (6ος όμιλος)

Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική βρίσκεται «προ των πυλών» στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής θα παρακολουθήσουμε στη Νέα Σμύρνη, ενώ μία αναμέτρηση επισήμως αναβλήθηκε σήμερα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το ΠανναξιακόςΠροοδευτική δεν θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, μετά την ανακοίνωση των Ναξιωτών στην οποία ενημέρωσαν για 7 νέα κρούσματα ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Το ματς όμως, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στον 6ο όμιλο σε δύο μέρες από σήμερα, δεν είναι άλλο από το ΠανιώνιοςΗλιούπολη.

Οι «κυανέρυθροι», όντας μόλις ένα βαθμό πάνω από την ομάδα του «Ήλιου», θέλουν να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα, αν όχι να το διευρύνουν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν τη νίκη με κάθε τρόπο, καθώς αυτή θα τους έφερνε για πρώτη φορά φέτος πάνω από τον Πανιώνιο και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύ ενδιαφέρουσες και οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις της αγωνιστικής ασφαλώς, με τη Μαρκό και το Μοσχάτο να «καίγονται» για βαθμούς, ώστε να “ξεκολλήσουν” από την 9η και 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίστοιχα.

Η πρώτη, θα παίξει στον Ταύρο απέναντι στον πάντα δυνατό Φωστήρα, ενώ οι δεύτεροι υποδέχονται τον Εθνικό ο οποίος διαθέτει μόλις δύο βαθμούς παραπάνω. Επομένως, μία ενδεχόμενη νίκη θα τους έβγαζε αρκετά από τη δύσκολη θέση, αφήνοντας ταυτόχρονα την ομάδα του Πειραιά πίσω τους.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί, πως – μετά από αιτήματα – ο Αήττητος θα παίξει με τη Μύκονο το Σάββατο (8/5) και όχι την Κυριακή, όπως αρχικά προβλεπόταν.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
  • Πανναξιακός – Προοδευτική (αναβλήθηκε)
  • Α.Ε. Μυκόνου – Αήττητος Σπάτων (8/5, 17:00)
  • Πανιώνιος – Ηλιούπολη (9/5, 17:00)
  • Μοσχάτο – Εθνικός (9/5, 17:00)
  • Φωστήρας – Μαρκό (9/5, 17:00)

Related posts

Ανακοίνωσε και Αγγελίδη ο Εθνικός Σιδηροκάστρου

Abola Team 2

Νέα μετάθεση των μπαράζ για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2

Abola Team

Ευχαριστεί Ερμή Κιβερίου η Τριγλία Ραφήνας!

Abola Team 2