free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Tέλος μετά από τρία χρόνια από την ΑΕ Περιστερίου ο Γιάννης Σκαρπέλης

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Περιστερίου ο Γιάννης Σκαρπέλης, ο οποίος με δηλώσεις του, ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας την οποία υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σκαρπέλης, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕ Περιστερίου. Έκλεισε ένας όμορφος κύκλος για εμένα. Πιστεύω ότι τους στόχους που βάλαμε μέσα σε αυτό το διάστημα τους κατακτήσαμε. Χωρίς ο δρόμος να είναι εύκολος και με μεγάλες ιδιαιτερότητες καταφέραμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και πάνω από όλους τον κ. Ρίζο που ό,τι και να πω είναι λίγο γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω και να δείξω τη δουλειά μου. Με πίστεψε και με στήριξε πραγματικά. Επίσης, να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό Σωτήρη Σκλάβο που ήταν πάντα δίπλα μου. Τελευταίους αφήνω τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που κάθε φορά με έκαναν περήφανο και με έκαναν να μην σταματάω να τους πιστεύω, κάνοντας πράγματα που κανείς δεν πίστεψε και ίσως μόνο εγώ το έκανα και τελικά είχα δίκιο και δικαιώθηκα”.

Related posts

Η Λαύρα Αργυρούπολης 2-1 τα Ιλίσια 2004

Abola Team 3

Στόχος η επιστροφή στη Β’ Κατηγορία για τον Ηρακλή Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟ Καματερού 2-1 εκτός έδρας τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Abola Team 3