free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καισαριανή: Παίρνει μπρος ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, ανακοίνωσε πληθώρα ανανεώσεων

Τα μεγάλα της σχέδια έχει θέσει εν κινήσει η Καισαριανή, εν’ όψει της επόμενης σεζόν.

Μετά τις αποχωρήσεις των Φώτη Βειζάι, Γιώργου Σιαδήμα και των αδερφών Μαρδάκη (Νάσος και Γιώργος), η ομάδα από τον κεντρικό τομέα της Αθήνας προχώρησε σε ανανεώσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να κρατήσει για τη νέα χρονιά και τους οποίους εκτιμάει ιδιαιτέρως για την προσφορά τους την περσινή χρονιά.

Ταυτόχρονα, η Καισαριανή δείχνει να έχει ήδη κάνεις τις πρώτες επαφές, ώστε να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ώρα των ανανεώσεων πριν την ανακοίνωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων έφτασε.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας , με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Τα κιτρινόμαυρα θα φορούν και φέτος οι : Ντόναλντ Πλακάλι , Θανάσης Γεωργίου , Απόστολος Χατζηστεφάνου , Βασίλης Κοσμιδης δης , Φώτης Αϊβάζης , Αντώνης Οντατζης , Κωστής Τσαρούχας , Γιώργος Οικονομόπουλος , Μαρίος Κοττι , Κώστας Αποστολοπουλος , Κώστας Κοκκοσουλης , Νίκος Καλαμαράς , Θοδωρής Χρυσανανστασης , Γιώργος Σανιανος , Σωκρατης Μαλλιδης , Χρήστος Γκοβολιας ,Νίκος Λεπτακης , Τέντι Χαλιλαι ,Χρήστος Πεμαι , Νίκος Χιώτης και ο Κώστας Κρασσας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βοήθησαν με την αγωνιστική τους παρουσία για το καλύτερο δυνατό την περσινή σεζον. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ κάνει το καλύτερο με ηρεμία και γνώση, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο ροστερ για την επόμενη σεζόν στην Β Αθηνών και την επιστροφή της ομάδας δυναμικά στους αγωνιστικούς χώρους».

 

Related posts

Δοκιμές ο Απόλλων Σμύρνης

abola10

Σφράγισαν τα εισιτήρια Φωστήρας και Άγιος Ιερόθεος

Abola Team

Ηρακλής Περιστερίου: Ενώ έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματά του, ο Ανδρέας Νάστος επέλεξε να αποχωρήσει

Τάσος Ζαφειρίου