free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά: Ευχαριστεί τον Άγιο Ιερόθεο για την «άψογη» φιλοξενία του

Μία τεράστια νίκη και ένα αποφασιστικό βήμα προς την πρωτιά του 7ου ομίλου, έκανε η Κηφισιά την Κυριακή (9/5) στη Χωράφα απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, επικρατώντας με σχετική ευκολία (μείωσε σε 1-2 στο τέλος ο Ιερόθεος) και αφήνοντας τον αντίπαλό της εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Ωστόσο, ο σύλλογος των βορείων προαστίων, εκτίμησε απεριόριστα τις συνθήκες φιλοξενίας τις οποίες βρήκε στην έδρα των Περιστεριωτών και δεν έχασε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για την εξαιρετική τους συμπεριφορά και υποδοχή.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές και προσεγγίσεις σαν αυτή που τύχαμε, από την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου πρέπει να προβάλλονται και να τιμούνται. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του φίλου σωματείου του Αγίου Ιεροθέου για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία τους. Παρά την κρισιμότητα και τη σημασία του αγώνα και το μεγάλο κίνητρο για νίκη, υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν την ομάδα μας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αποτελεί λοιπόν αυτή η συμπεριφορά, παράδειγμα προς μίμηση για τα ελληνικά γήπεδα»!

Related posts

Κυκλοφορεί ελεύθερος το «πρώτο κανόνι» της Α1 ΕΠΣΗ και του Γιούχτα Γιάννης Ζανελάρι !

Abola Team 2

Αποχωρεί από την Προοδευτική ο Καραδήμος

Abola Team 2

Στο Ελ – Πάσο της Καλλιθέας με Εθνικό o Aστέρας Αμαλιάδας!

Abola Team 2