free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άλλαξε πρόσωπο με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο ο Φωστήρας

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν άπαντες στον Φωστήρα από την μέχρι στιγμής πορεία μετά την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα μετράει τρεις σερί νίκες στην έδρα της, ενώ έχει γνωρίσει την ήττα στην Ηλιούπολη από τον Χαραυγιακό και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.
Ο “τιμονιέρης” του Φωστήρα Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, μιλώντας για την ανάκαμψη της ομάδας από τότε που ανέλαβε το “τιμόνι’ του συλλόγου, δήλωσε:
“Μετά την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία. Είμαστε αήττητοι στην έδρα μας με τρεις νίκες, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δείχνοντας μια πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Μην ξεχνάμε ότι όταν ανέλαβα την ομάδα, ο Φωστήρας είχε μηδέν βαθμούς και πριν την διακοπή καταφέραμε και πετύχαμε την πρώτη μας νίκη με 1-0 στο Μοσχάτο. Παράλληλα με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δείχνουμε εμπιστοσύνη και στα νέα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου κι αποτελούν το μέλλον του Φωστήρα. Τρανό παράδειγμα ο 18χρονος τερματοφύλακας Στράτος Πασαλιμανιώτης και οι 16χρονοι Χρήστος Αρβανίτης και Σπύρος Χατζηκυριάκος που αγωνίστηκαν στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τη Μαρκό”.

Related posts

Γ’ Εθνική: Πρώτο τρίποντο για τον Αήττητο Σπάτων (1-0)

Abola Team

Μαρκό: Ευχάριστα τα νέα, αρνητικός στο μοριακό τεστ ο τρίτος ποδοσφαιριστής

Γιώργος Ανανίδας

Oι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Πανιωνίου Δημήτρη Κοροπούλη αποκλειστικά στο abola.gr

Τάσος Ζαφειρίου