free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νίκος Σωτηρίου: “Στόχος της Άμιλλας η εδραίωση στην Β’ Κατηγορία”

Η Άμιλλα άν και νεοφώτιστη στην Β’ κατηγορία τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόνο μια ήττα στους επτά αγώνες που έγιναν και η διακοπή του Πρωταθλήματος βρήκε τους Περιστεριώτες στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου.
Ο Γενικός Αρχηγός της Άμιλλας, Νίκος Σωτηρίου, αναφορικά με τον σχεδιασμό που ήδη έχει ξεκινήσει για την καινούργια αγωνιστική χρονιά, ξεκαθάρισε:
“Στόχος της Άμιλλας θα είναι η εδραίωσή της στην Β’ Αθήνας. Θα παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις όπου χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα μιλήσουμε με όλους τους παίκτες προκειμένου να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Το ότι θα έμενε ο Φώντας Καζακόπουλος ήταν αυτονόητο. Είναι ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος προπονητής που αγαπάει αυτό που κάνει και μαζί βήμα-βήμα θα φτιάξουμε ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο. Φυσικά τώρα ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα, να αρχίσουν οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος, αλλά και η ακαδημία”.

Related posts

Τρένο και πάλι ο Άγιαξ Ταύρου 4-0 τη Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (11/2) στις τρεις κατηγορίες

Abola Team

Παρέμεινε ο Βάλσαμος και ανανέωσαν οκτώ παίκτες στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Abola Team 2