free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Νώντας Μακρής (Άφοβος): “Όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι και διψασμένοι για υγιή πρωταθλητισμό”

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άφοβου Σεπολίων για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Αθήνας με όνειρα και φιλοδοξίες η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.
Ενόψει της καινούργιας σεζόν, ο Σύλλογος εξέδωσε ενημερωτικό Δελτίο Τύπου:
“Ο Α.Σ ΑΦΟΒΟΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ ανακοινώνει την στελέχωση του τεχνικού τιμ. Προπονητής όπως έχει ήδη ανακοινωθεί συνεχίζει ο Χρήστος Φίλης, με άμεσο συνεργάτη του τον Αλέξη Νικολόπουλο. Χρέη γυμναστή θα εκτελεί και φέτος ο Στέλιος Γαβριηλίδης, ενώ στο κομμάτι της προετοιμασίας τον δύσκολο ρόλο της ενδυνάμωσης θα αναλάβει ο Χάρης Βουρλίτης (Νους και δύναμη). Όπως και την προηγούμενη λειψή χρονιά ο Μιχάλης Αξαμπανόπουλος θα είναι ο φυσιοθεραπευτής μας.
Γενικός αρχηγός συνεχίζει ο Νώντας Μακρής, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον πρόεδρο Νίκο Καρνασόπουλο και τον επίτιμο πρόεδρο Βασίλη Καρβέλα.
Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της προετοιμασίας στις 23 Αυγούστου με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από την περσινή χρονιά, αφού όλοι παρέμειναν στο δυναμικό μας.
Έχουν ήδη κλειστεί τα τρία πρώτα φιλικά με Απόλλων Χαλανδρίου (εκτός έδρας στις 11/9), Κρόνο Αθηνών (εντός έδρας στις 15/9) και Αναγέννηση Πετρούπολης (εκτός έδρας στις 3/10). Αναμένονται δύο ακόμη φιλικά που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
Σε δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Νώντας Μακρής (φωτό), τόνισε τα εξής:
“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που καταφέραμε να μείνουμε όλη η οικογένεια του Άφοβου ενωμένη, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίς καμία αποχώρηση. Και όχι απλά μείναμε όλοι, αλλά είμαστε και δύο φορές πιο διψασμένοι, αλλά και ενωμένοι από πέρσι με μεγάλη θέληση για επιτυχίες και υγιή πρωταθλητισμό”.

Related posts

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 4-0 εκτός έδρας το Μαρούσι

Abola Team 3

Ο Κεραμεικός 5-1 στην φιέστα ανόδου και πρωταθλήματος τον Ιπποκράτη-Οι παίκτες του Μανώλη Θεμέλη αφιέρωσαν τη νίκη και όλα τα γκολ στον άτυχο συμπαίκτης τους Σεϊτανιώτη

Abola Team 3

Συνεχίζει με Σλεποκούροβ