free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Παρούσα και πάλι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα η Γυναικεία Ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Θρίαμβου Χαϊδαρίου ζητεί την στήριξη όλων των Χαϊδαριωτών προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Αναλυτικά, η Ανακοίνωση της ομάδας:
“Η Γυναικεία Ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου δηλώνει παρούσα και πάλι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και εκπροσωπεί το Χαϊδάρι στο επίσημο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΟ με μακρινές μετακινήσεις και εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.
Για να μπορέσει να αγωνιστεί με επιτυχίες στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, των τοπικών παραγόντων της περιοχής, των γνωστών συγγενών και φίλων που τις Κυριακές έρχονται στο γήπεδο να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών και συμμετέχουν στην ποδοσφαιρική μας γιορτή.
Για το λόγο αυτό διατίθενται κάρτες και καπελάκια καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης” επί της Ιερά Οδού (18:00 – 22:30).
Η βοήθεια όλων είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε κοντά μας όλη την ποδοσφαιρική σεζόν”.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Related posts

Την Δευτέρα 13/9 ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Κοριτσιών του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Συνεχίζει ο Παναγιώτης Χιώτης στο “τιμόνι” της Αθηναϊκής Ένωσης Αγίου Δημητρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Την Πέμπτη 26/8 η “πρώτη” της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Φοίνικα Καλλιθέας

Τάσος Ζαφειρίου