free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Σμαράγδα Δεμπεγιώτου: Στόχος να έχουμε μια καλή αγωνιστική πορεία με διάρκεια και σταθερότητα

Τον Φοίνικα Καλλιθέας θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Αυγούστου ο Θρίαμβος στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και του έβδομου ομίλου στον οποίο μετέχει η ομάδα του Χαϊδαρίου.
Η τεχνικός του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Σμαράγδα Δεμπεγιώτου αναφερόμενη στην καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά και τον έβδομο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε η ομάδα και θα αντιμετωπίσει τις Απολλωνίδες Ερέτριας, την ΑΕ Μυκόνου, τον Φοίνικα Καλλιθέας, τον Αστέρα Χαλκίδας και τον Φωστήρα Καισαριανής, δήλωσε:
“Ο καταρτισμός των ομίλων έφερε την ομάδα μου σε έναν όμιλο με ομάδες της Αττικής, της Εύβοιας και των Κυκλάδων και είναι ευχάριστο όσον αφορά το γεγονός ότι δεν έχουμε πολύωρες μετακινήσεις σε πολύ πιο μακρινά νησιά μιας και οι καθημερινές υποχρεώσεις των παικτριών μου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο μάθησης για τις μικρότερες, είναι αρκετά αυξημένες μετά την μεγάλη αποχή λόγω της Πανδημίας.
Η προετοιμασία ήταν ελλιπής με αρκετές παίκτριες να έχουν ακολουθήσει το πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες παρά το γεγονός ότι η ομάδα ενισχύθηκε με αρκετές προσθήκες. Οι αντίπαλες ομάδες του ομίλου θα είναι ανταγωνιστικές όλες μεταξύ τους σε έναν όμιλο χωρίς πιστεύω μεγάλες αγωνιστικές διαφορές, χωρίς να γνωρίζουμε φυσικά τη δυναμικότητά τους, αφού έχουν όλες να αγωνιστούν από το Φεβρουάριο του 2020 και δεν έχουμε καθόλου εικόνα.
Ο Θρίαμβος στοχεύει να κάνει μια καλή αγωνιστική πορεία με διάρκεια και σταθερότητα για να φτάσει στην κορυφή του ομίλου.
Καλή Αρχή με Υγεία σε Όλες τις Ομάδες”.

Related posts

Παύλου (Γιάννενα WFC): Να μας αγκαλιάσει ο κόσμος

abola10

Γιάννης Γουλής (ΑΕΚ Μεσολογγίου): Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Τάσος Ζαφειρίου

Η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Κατερίνα Φαλίδα

Τάσος Ζαφειρίου