free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Λεοντικός Κηφισιάς-ΑΠΣ Σαπφώ 2-1 ||| Το φιλμ του αγώνα

Σε έναν δυνατό αγώνα με έντονες συγκινήσεις ο Λεοντικός Κηφισιάς επικράτησε με 2-1 της ΑΠΣ Σαπφώ στο Ζηρίνειο Στάδιο της Κηφισιάς χθες για την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Οι δύο ομάδες εμφανώς επηρεασμένες από την πολύμηνη αποχή τους από επίσημους αγώνες μπήκαν πολύ επιφυλακτικά στον αγώνα. Παρόλα αυτά στα πρώτα είκοσι λεπτά δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (δύο για κάθε ομάδα) τις οποίες όμως εξουδετέρωσαν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.
Έτσι φτάσαμε στο 28ο λεπτό όπου μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Λεοντικού και προσωρινή απόκρουση της Φουντουλάκη η Κατρακάζα στην επαναφορά έκανε το 0-1 με ψύχραιμο πλασέ για τις φιλοξενούμενες.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια φάση για κάθε ομάδα. Ένα σουτ της Σαπφώ λίγο πάνω από το δοκάρι της Φουντουλάκη στο 34ο λεπτό και ένα σουτ του Λεοντικού από την Σαββοπούλου το οποίο εξουδετέρωσε σε δύο χρόνους η τερματοφύλακας της Σαπφώ στο 38ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεοντικός όσο περνούσε η ώρα πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και ανέβαζε την απόδοσή του κερδίζοντας μέτρα. Στο 68′ σε φάση διαρκείας στα καρέ της Σαπφώ το σουτ της Μπάρτζα διώχθηκε πάνω στην γραμμή από τις αμυντικούς των φιλοξενουμένων.
Στο 75′ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Θεοδωράκη και Ποντικοπούλου η τελευταία έστρωσε την μπάλα στην Ντάτης η οποία με πολύ δυνατό φαλτσαριστό δεξί σουτ από πλάγια δεξιά θέση έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και από εκεί στο βάθος της εστίας της Σαπφώ κάνοντας το 1-1.
Πέντε λεπτά αργότερα η Γκούφα με επιμονή κέρδισε την μπάλα από την αντίπαλό της στην αριστερή πλευρά και με ωραία σέντρα βρήκε την Θεοδωράκη η οποία πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων και με εξαιρετικό πλασέ “έγραψε” το 2-1 για τις γηπεδούχους ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή στο σκορ.

ΦΩΤΟ:

Επάνω σειρά από αριστερά:

Ζυγούρης (προπονητής), Φουντουλάκη, Ντάτης, Πετροπούλου, Μπάρτζα, Καρτσακλή, Πουλιάση, Γιαννούτσου, Σαββοπούλου, Μοίρα, Μαντζακοπούλου Δημητρόπουλος (προπονητής)

Κάτω σειρά από αριστερά:

Γιαζατζίδη, Ποντικοπούλου, Πανουτσοπούλου, Γκούφα, Κωστάκη, Θεοδωράκη, Ζήση, Κορατζίνου, Πουλάκη, Περγαντοπούλου

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Related posts

Από την Δόξα… στην εθνική!

admin

Οι Δημήτρης Καλιακούδης και Νατάσα Σπυροπούλου μιλούν για τις Νέες Δραπετσώνας

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Survivor και “Μαχητής” Κώστας Αναγνωστόπουλος στην Αγία Παρασκευή!

Τάσος Ζαφειρίου