free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Θρίλερ» στην Αργυρούπολη και πρόκριση για Άγιο Θωμά!

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 3-3 στην παρ. (3-4 στα πεν.)
Σε ένα ματς με εξέλιξη ακατάλληλη για καρδιακούς ο Άγιος Θωμάς πήρε σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επικρατώντας του ΓΣ Αργυρούπολης με 4-3 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια και 3-3 η παράταση).
Ο Άγιος Θωμάς απέδειξε σε ένα ακόμη ματς φέτος ότι η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΑ δεν χάνεται! Mάλιστα σήμερα το πιστοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αγώνα Κυπέλλου κερδίζοντας ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία!
Ο αγώνας είχε τρομερή εξέλιξη αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 με τα εύστοχα πέναλτι του Τσινιά (40’, 57’), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα, στέλνοντάς το στην παράταση (Προμπονάς στο 72’ και Γκρεβτσίδης στο 78’ οι σκόρερ).
Ο Άγιος Θωμάς παρ’όλα αυτά δεν πτοήθηκε και κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ με το Χατζη στο 96’!
Και ενώ όλα έδειχναν πως θα έρθει η πρόκριση ο Ντούβλης στην τελευταία φάση της παράτασης έκανε το 3-3 στέλνοντας τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στη… ρώσικη ρουλέτα.
Πιο εύστοχοι αποδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μαχειμάρη που επικράτησαν με 4-3 και πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση σε ένα ματς πραγματικό αξέχαστο, αφού εξελίχτηκε σε… γκραν γκινιόλ!
Οι δύο ομάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 90’ λόγω αποβολών των Γκρεβτσίδη και Τζώρτζη (απευθείας κόκκινες).
Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως σημειώθηκε ένταση στην κερκίδα μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων με τη διοίκηση της Αργυρούπολης να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να… σβήσει η φωτιά.
Τα πέναλτι: Δρακοντίδης (1-1), Κοκκινέλης (απόκρουση), Γοργάκης (2-2), Ευαγγέλου (3-3), Ντούβλης (άουτ) – Ρέτσκα (0-1), Τσινιάς (άουτ), Κολοβός (1-2), Χαντζής (2-3), Μάκο (3-4)
Διαιτητές: Ψαρίδης, Στρίκος-Γκίκας
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Μπιζίμης, Ζυγούρης (110′ Ντούβλης), Γεωργακάς, Τεντόπουλος, Κορκολής (65′ Κωστόπουλος), Λεβέντης, Προμπονάς, Ξάνθης (46′ Γκεβτσίδης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης (60′ Γαβαλάς)
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κοζέλης, Πετράκος (46′ Ζώγας), Χατζής, Μεταξούλης, Τετώρος (110′ Μανώλης), Τζώρτζης, Τσινιάς (96′ Μάκο), Ηροδότου (46′ Γιόρι), Ρέτσκα, Αλικάι.

Related posts

Τέλος ο Αθανασιάδης από την ΑΕ Χαλανδρίου

Abola Team

“Γεννημένος αρχηγός”

Κωνσταντίνος Περούλης

Συνέχισε τον …. καλπασμό ο Άρης Πετρούπολης (1-3)

Abola Team