free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΕ Χαλανδρίου: Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί…

Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου έκανε γνωστούς τους αρχηγούς για τη νέα αγωνιστική σεζόν και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι καθημερινές προπονήσεις και ανυπομονώντας για την επιστροφή στο πρωτάθλημα, η ΑΕ Χαλανδρίου μετά την ετήσια φωτογράφιση του συλλόγου, ανακοινώνει τους αρχηγούς της ομάδας μας για την τρέχουσα της αγωνιστική περίοδο.
Πολλές φορές ακούμε για το ρόλο του αρχηγού μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και πως αυτός σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη. Χαρακτηριστικά ενός αρχηγού είναι η μαχητικότητα του, η ενδυνάμωση των σχέσεων μέσα στην ομάδα, το πάθος του, η ηγετική πρωτοβουλία που χρειάζεται ούτως ώστε να είναι όντως αρχηγός και να σπρώχνει την ομάδα στα δύσκολα και γενικά να είναι ο παίκτης παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους.
Έτσι Αχιλλέας Κατσιούλης, Αστέριος Καλιαμπάκας, Γιώργος Ντζαβίδας, Βαγγέλης Μανουσάκης και Απόστολος Φουκούλης πλέον θα έχουν την τιμή και το ειδικό βάρος να φορούν το περιβραχιόνιο και την ευθύνη να ηγηθούν σε αποδυτήρια και γήπεδο. Αρχηγός σημαίνει καθοδήγηση και ηρεμία. Πιστεύουμε πως και τα πέντε παιδιά θα σταθούν ως αρχηγοί τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός γηπέδου».

Related posts

Κρίσιμες εκλογές στην Τερψιθέα

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (3 και 4/3) στην ΕΠΣΑ

admin

Τα ματς του Σαβ/κου (13η Αγων.) στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom