free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διατήρησε το αήττητο η Ζωφριά, με Ακράτητο 2-2

Μετά από δυνατό παιχνίδι ο Ακράτητος και η Ζωφριά αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρίκου διατήρησε το αήττητο και στο ξεκίνημα μετράει 2 νίκες στο Κύπελλο και 1 νίκη και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Στο 5’ είχε δοκάρι ο Νίκας, ενώ στο 19’ ο Αδαμόπουλος έκανε το 1-0. Στο 24’ ο Γεγές με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 33’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σγούρι.
Στην επανάληψη η Ζωφριά έκανε την ανατροπή καθώς πήρε το προβάδισμα με 1-2 με τέρμα που σημείωσε στο 60’ ο Πουλικίδης. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 82’ ο Καλέμι. Στο 85’ τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε ο Τσαφταρίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλιάγας.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Σιδηρόπουλος (76’ Πουρσανίδης), Λάγιας (66’ Καλέμι), Δημητρόπουλος, Κουκούλης, Χαραλάμπους, Σαββουλίδης, Σγούρι, Παρασίδης, Τουλουβασίλης, Αδαμόπουλος.
ΖΩΦΡΙΑ: Λίβας, Τσαμούρης (56’ Λεονταρίδης), Παρασχάκης (56’ Τσαφταρίδης), Πουλικίδης, Νίκα, Ανδριώτης, Πλατανιάς Γ., Ασλάνι, Ζαχαριάς (64’ Μαρτζακάκης), Γεγές (78’ Σαχσανίδης), Μανάφας (78’ Παρτάλης).

 

Related posts

Παρελθόν ο Πασπαλιάρης από τον Απόλλωνα Λάρισας

Abola Team 2

Μεταγραφικό καύσωνα και “πονοκεφάλους” φέρνει το καλοκαίρι στις κορυφαίες ελληνικές ΠΑΕ

Abola Team 3

Επικρατέστερος ο Πογιέτ!

Kώστας Παλαιολόγος