free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑΕΠΣΑΝΑ

Ο Αήττητος πέρασε νικηφόρα από την Βούλα (2-3)

Ο Αήττητος Σπάτων νίκησε στη Βούλα τον τοπικό Άρη με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο πρώτο μέρος και στο διάστημα αυτό σημείωσαν και τα τρία τέρματά τους. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους, ενώ ο Αήττητος έπαιζε με αντεπιθέσεις.
Πριν καν συμπληρωθεί το 1’ ο Χοτζάι με πέναλτι έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης πάλι από την … άσπρη βούλα στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα για τον Αήττητο. Στο 43’ από σέντρα του Γεωργίου, ο Γιαννής μείωσε σε 1-2. Όμως ο Χοτζάι δύο λεπτά αργότερα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 69’ με πέναλτι ο Γεωργίου, το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Σελμανάι.
Στο 38’ ο Άρης Βούλας υποστηρίζει ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος σε σουτ του Γεωργίου, αλλά ο διαιτητής Φωστέρης διέταξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
Στο 93′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαούνης, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης.
Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Γκούβας και Παπανδρέου.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Γκόλφης, Γκιούρα (56’ Φαμέλης), Αλικά, Γιαννουλάκης, Μαούνης, Λίτσι (56’ Νεστορένκο), Βουτσιώτης (28’ Λιβιεράτος, 79′ Τσαγκάρης), Στακάι, Γιαννής, Γεωργίου, Σελμανάι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Καλούδης, Κουβαράς, Σερμάγια (82’ Τσούχλης), Μουρούτης, Τσιαμχαζιώτης, Τσίτσι, Μέγας (79’ Αβντίου), Νταής, Λύγκος, Σείτι, Χοτζάι (90’ Μιλάι).

Related posts

Αποκλειστικό: Ο Θοδωρής Μακρόπουλος “έκλεισε” στον Παμπαιανικό!

Ρένος Γιαμπουράς

Σαρωτικός και στο Κύπελλο ο Αήττητος

Abola Team 3

Τον Λάζαρο Μίχα απέκτησε η Άνοιξη που έκλεισε συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Αμπαρτζίδη

Abola Team 3