free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Με ανατροπή πήρε το τρίποντο ο Ηλυσιακός (2-1)

Ο Ηλυσιακός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, νίκησε την σκληροτράχηλη Προοδευτική με 2-1 και παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα στον τέταρτο όμιλο. Οι «κιτρινόμαυροι»  έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ εκμεταλλεύθηκαν και το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με παίκτη περισσότερο, λόγω αποβολής του Θεοδωρίδη (63′).
Στο 53’ ο Σταθόπουλος με σουτ νίκησε τον Μπαλασάκη και έγραψε το 0-1 και στο 77’ σε κόρνερ του Κασσιανού η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Βρυώνης με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 91’ ο Τσέργας με δυνατό σουτ λύτρωσε την ομάδα του Ζωγράφου, γράφοντας το τελικό 2-1.
Διαιτήτευσαν οι Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής) και Γαλάνης (Ανατολικής Αττικής).
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος (46′ Μαρίνου), Κάρδαρης, Σουβατζόγλου, Γιαννόπουλος (74′ Βρυώνης), Χαρίτος, Τσέργας, Κασσιανός, Καλλός (46′ Μακρίδης), Κράσι.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Πετράκης, Ανδριόπουλος, Παπαγεωργίου, Θεοδωρίδης, Γκόγκα, Ξενοπανάγος (65′ Ξυγκάκης), Τσακίρης (46′ λ.τρ. Σταθόπουλος), Λαζαρίδης (72′ Παπουτσογιαννόπουλος), Βουργουντζής (53′ Σκλάβος).

Related posts

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για το Κερατσίνι-Η τιμητική διάκριση στον Εθνικάρα-Τί δήλωσαν Βασίλης Σπάθας και Γιάννης Σιγάλας

Abola Team 3

Ηλιούπολη: Ενίσχυση στην επίθεση με την επιστροφή του Κώστα Γκούγκα

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα στα μπαράζ ανόδου

Abola Team