free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Σπυρίδης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΑΕ Ιλίου, Παναγιώτης Σπυρίδης, με αφορμή την καταγγελία που εξέδωσε η διοίκηση του Δάσους Χαϊδαρίου για το μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στα Λιόσια και ανέφερε τα εξής:
«Ακριβώς έτσι είναι παιδιά όπως τα γράφετε, ο παρατηρητής του αγώνα άφηνε εμένα να σας βρίζω όπως λέτε και δεν μου έκανε ούτε παρατήρηση σε όλο το παιχνίδι. Σας φερθήκαμε άσχημα όπως γράφετε. Γιατί είχαμε προηγούμενα; Πλάκα μας κάνετε; Στο τέλος του αγώνα, και σε ένα από τα πιο ασφαλή γήπεδα της Αθήνας, (δεν μπορεί να μπει φίλαθλος αν δεν ανοίξουν οι πόρτες από τον φύλακα για τα αποδυτήρια), σπάσαμε τον τοίχο 6 άτομα όπως λέτε, μπήκαμε στα αποδυτήρια και σας βρίσαμε. Τέτοιου είδους παράγοντες είμαστε εμείς, όπως εσείς γράφετε, στην Α Ε Ιλίου. Τουλάχιστον ξέρουμε να χάνουμε. Και μετά ξυπνήσατε. Καλή συνέχεια. Καλά το πάτε.
Υ. Γ. Καλά θα είναι αυτός που γράφει μια ανακοίνωση, να βάζει και το ονοματεπώνυμό του γιατί δεν φταίνε όλοι στο σωματείο αν υπάρχει κάποιος που του αρέσουν τα παραμύθια».

Related posts

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. – ΔΙΑΝΑ ΗΛ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Απέδρασε με διπλό ο Άρης Καλαμακίου (0-2)

Abola Team

“Διπλάρα” ο Άρης Πετρούπολης στην Καισαριανή

abola10