free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παραίτηση Πανόπουλου στο Φωστήρα Καισαριανής

Την παραίτησή του υπέβαλε ο τεχνικός του Φωστήρα Καισαριανής, Γιώργος Πανόπουλος και σε δηλώσεις του, τόνισε τα εξής:
«Ερχόμενοι στη ζωή, κάποιοι άνθρωποι έχουμε την τύχη να μεγαλώνουμε μέσα σε πρότυπα αληθινά, με ανθρώπους που σε γεμίζουν αξίες, ήθος και ψυχικό πλούτο που σε κάνει να έχεις ψηλά την αξιοπρέπειά σου και να μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που έχεις μάθει να δίνεις.
Έφτασε η στιγμή να προχωρήσω σε μια ενέργεια που η καρδιά μου σίγουρα δεν ήθελε για αυτά τα παιδιά, όμως λογική και αξιοπρέπεια δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω να βρίσκομαι πλέον στον Φωστήρα. Κρατώ κάθε όμορφη στιγμή, κρατώ τα χαμόγελα που έφερα, τα κίνητρα που δώσαμε στα παιδιά και την δίψα τους να περιμένουν την Κυριακή για να δώσουμε μια ακόμη μάχη, να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να κρατήσουμε το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους παίχτες μου για την μαγική πορεία που ζήσαμε, ευχαριστώ πολύ κάθε φίλαθλο που ήρθε για εμάς ξανά πίσω στο γήπεδο και για κάθε όμορφη λέξη, στήριξη και την τόση αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα ! Δύο σχεδόν χρόνια έπρεπε να τελειώσουν εδώ και να δηλώσω την παραίτησή μου για καθαρά λόγους αξιοπρέπειας.
Κάθε αθλητής μου κατέχει πλέον μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και αυτό ήταν που έκανε δύσκολο να πάρω την απόφαση να πω το αντίο. Με νίκη γνωριστήκαμε, με νίκες συνεχίσαμε, με νίκη θα χαιρετηθούμε και το χαμόγελο στη θέση που ξεκίνησε.
Για πάντα φίλος σας, για πάντα στην καρδιά μου».

 

Related posts

Παπαδιώτης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, κρατάμε την εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν αποτελούν για τον Άφοβο Τζίλιος, Βογιατζής, Τζουγανάτος και Ταμπάκης

Τάσος Ζαφειρίου

ΑΕ Ιλίου-Προμηθέας 5-0

Abola Team 3