free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαιρεκάκης: Βάζουμε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν…

Ο Ηλυσιακός κλέβει την παράσταση στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Χαιρεκάκης, υπογράμμισε τα εξής:
«Η πορεία της ομάδας είναι εξαιρετική. Κερδίσαμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία και μάλιστα βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκοπεύουμε να βάλουμε τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν. Πρέπει ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Ποδοσφαίρου και στον προπονητή μας Ανδρέα Μαντζούνη. Πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει με θέρμη την ομάδα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Κόντρα στον Ελλοπιακό είχαμε ευκαιρίες, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνουμε τελικά ισόπαλοι με 1-1.
Ο Ηλυσιακός πήρε επιχορήγηση 142.441 ευρώ από το Στοίχημα και την γγΑ και είναι μέσα στις 12 πρώτες ομάδες με την μεγαλύτερη επιχορήγηση. Ο σύλλογος – συνοικιακή ομάδα των Ιλισίων – έχει τεράστια δυναμική όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Το γυναικείο βόλεϊ είναι στην Α1, το γυναικείο πόλο στην Α1,  το πόλο Ανδρών στην Α2, το μπάσκετ στη Γ’ Εθνική (διεκδικεί άνοδο στη Β’ Εθνική), το Χάντμπολ στη Β’ Εθνική (διεκδικεί άνοδο στην Α2), ενώ το τμήμα της ξιφασκίας έχει διακρίσεις σε Εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο».

Related posts

Στις 24 Ιουλίου η «πρώτη» του ΠΟΑ

Abola Team 2

Στη Σεβαστή ο Δεμηρτζόγλου!

Ρένος Γιαμπουράς

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Κώστας Κατσουράνης της Παναχαϊκής-“Διαζύγιο” με Γ. Παπαδόπουλο

Abola Team 3