free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑΕΠΣΑΝΑ

Νέο τρίποντο η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη (1-2)

Μετά και τη μαθηματική κατάκτηση της ανόδου η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάρει μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά κερδίζοντας τον ΑΟ Παιανίας με 1-2.
Το συγκρότημα του Σωτήρη Κατράνα απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήρε δίκαια το τρίποντο.
Το ματς πήρε από το ξεκίνημα πολύ γρήγορο ρυθμό και μετά το 10’ η Βουλιαγμένη πήρε την κατοχή της μπάλας και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Θωμαΐδη άρχισε να δημιουργεί κινδύνους για την άμυνα των γηπεδούχων.
Και αφού απείλησε με τον Κοσμόπουλο στο 15’, στο 17’ από εξαιρετική προσπάθεια του Λεβέντη και κάθετη πάσα ο Θωμαΐδης έκανε το 0-1. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από σουτ του Κοφσανιδη η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου και ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπίνας με τον Αντωνίου να του λέει όχι και να κρατάει το 0-1 για την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος η Βουλιαγμένη βγήκε πιο αποφασιστική προκειμένου να βρει ένα γρήγορο γκολ και να κλειδώσει το παιχνίδι .
Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι πιο συντηρητικοί είχαν πρώτο στόχο να μην αιφνιδιαστούν και μετά να αιφνιδιάσουν σε κάποια αντεπίθεση. Η Βουλιαγμένη κατάφερε να κάνει το 0-2 με κεφαλιά του Θωμαΐδη (80’) ύστερα από σέντρα του Λεβέντη.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν για κάτι καλύτερο και κέρδισαν πέναλτι που το μετέτρεψαν σε γκολ μειώνοντας το σκορ σε 1-2.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καταχανάκης, Μπεκιάρης, Διοκμετζίδης (55’ Καρβούνης), Τσαρούμης, Τσίλης, Μπίνας, Κοσμόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Εστυλιανίδης, Θωμαΐδης, Κοφσανίδης (84’ Βλαχόπουλος), Λεβέντης (81’ Καραούλης).
AΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Αντωνίου, Κατσιμίχας, Θάνος, Κομποτής, Νανάι, Παπασωτηρίου, Καβουρίδης (55’ Καρδάρας), Χλωμίσιος, Βελισσαρίου (33’ Μαργέτης), Τσιαβός, Ταμπακόπουλος.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (10/2) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Το Κορωπί πήρε τον Αρχηγό των Καλυβίων Δημήτρη Οικονομίδη

Abola Team 2

Πρόεδρο της Εκλ. Επιτροπής προτείνει ο Γραμμένος τον Νικόπουλο – Αναπλ. Μέλος επελέγη ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγ. Καραμολέγκος

Ρένος Γιαμπουράς