free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
11 Απριλίου, 2025
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Πρόκριση οι Νέοι Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου και Τριγλίας στον τελικό πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑΝΑ πήρε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου που νίκησε στο γήπεδο Ανθούσας τον Άρη Βούλας με σκορ 2-0.

Για μια ακόμα φορά για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου σκόραρε ο Άλεξ Ντούλος που διέπρεψε και πάλι, ενώ το άλλο γκολ του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου πέτυχε ο Τσιμπόκας με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά. 

Διαιτητικό τρίο Κορδολαίμης, Πολυχρονιάδης, Πειρασμάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Διαμαντίδης, Μπαλωμένος, Ζουχάζ(79′ Αναγνωστάκης), Ντούλος(88′ Καριπίδης), Νάκας, Μακρής, Τρανούλης, Κοσκινιώτης, Πιζάνια, Ντραγκότι, Τσιμπόκας(86′ Σπανδανόπουλος). 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Μαυρίδης, Τσαϊδάρης(69′ Σταγάκης), Πετρόπουλος, Λάσκος, Μουστεράκης(92′ Ζ’αχαρης), Οζούρα(87′ Πηγάδας), Θάνος(52′ Διαμαντόπουλος), Σαρσαρόγλου(85′ Γιώτης), Ούλης, Δημόπουλος, Ράντος.

Στο ίδιο οι Νέοι της Τριγλίας Ραφήνας νίκησαν 3-1 τον Παμπαιανικό και επίσης πέρασαν στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑΝΑ.

 

Related posts

Νέες κλήσεις στις Μικτές Παίδων & Νέων ΕΠΣΑ για προπόνηση και φιλικό την Τρίτη 9/5

Abola Team 3

Έβρεξαν γκολ οι μικροί του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Κλήσεις στις Προεθνικές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ γεννηθέντες 2004-2002

Abola Team 3