free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει!»

Στο προχωρημένο των επαφών του με τον Χαραυγιακό για την επέκταση της συνεργασίας του αναφέρθηκε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Χαραυγιακό τις τεελτυαίες ημέρες αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην τεχνική του ηγεσία. 

Στο καθοριστικό ραντεβού, που είχε ο διοικητικός ηγέτης των «νερατζούρι» Μανώλης Φύτρος με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, έγινε το καίριο βήμα για την επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά για πολλά θέματα που άπτονται του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν, με αρκετές πτυχές να βρίσκουν σύμφωνη την πλευρά του έμπειρου τεχνικού. Με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το τελικό τους ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα. 

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης από την μεριά του τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε σχεδόν συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας μας. Το τελικό ραντεβού ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Είναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος Μανώλης Φύτρος έχει δείξει διάθεση να ανανεώσουμε τη συνεργασίας μας και παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει σπουδαία πράγματα και να θέσει υψηλούς στόχους» ήταν τα λόγια του επιτυχημένου προπονητή, ο οποίος προετοίμασε το έδαφος για την τελική συμφωνία του με τους «νερατζούρι» και την νέα σεζόν. 

Με την διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας θα «τρέξουν] όλες οι εξελίξεις, που άπτονται στη χάραξη του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

 

  

 

 

 

Related posts

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου 4-0 εκτός έδρας την Μικτή Παίδων Πειραιά (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αθήνας

abola10

Τρίποντο για τον Άγιο Δημήτριο κόντρα στους Αμπελόκηπους (1-0)

Abola Team