free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νικολέτος και Καλτσάς ξανά στον Ιωνικό!

Την ένταξη των δύο παικτών, που έχουν ξαναπεράσει με επιτυχία από την ομάδα στο παρελθόν,  ανακοίνωσαν οι Νικαιώτες.

 

Την μεγάλη τους επιστροφή στον Ιωνικό πραγματοποίησαν οι Γιώργοες Νικολέτος και Γιώργος Καλτσάς. 

Αμφότεροι έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα μετο αστέρι στο παρλεθόν κι αναμένεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος τηε Γ’ Εθνικής. 

Ο Νικολέτος αγωνίστηκε στον Ιωνικό πριν 1,5 χρόνο έχοντας εξαιρετικά θετική παρουσία ενώ διακρίθηκε μεταξύ άλλων και για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση. 

Έχει να επιδείξει αξιομνημόνευτη παρουσία στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού 

Με υψηλή τεχνική κατάρτιση και έφεση στις εκτελέσεις φάουλ, ο Νικολέτος θα προσφέρει ποιότητα και ενέργεια στον Ιωνικό της νέας σεζόν. 

Προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με την Ιστιαία όπου και με την παρουσία του σφράγισε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία με 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ. 

«Ο Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Νικολέτου. Ο Νικολέτος αγωνίστηκε στον Ιωνικό πριν 1,5 χρόνο έχοντας εξαιρετικά θετική παρουσία ενώ διακρίθηκε μεταξύ άλλων και για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση», ήταν η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τα άλλα, ο Ιωνικός ανακοίνωσε και τον Γιώργο Καλτσά που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

«Πήρε τις πρώτες του συμμετοχές στην Γ’ Εθνική την σεζόν 2015-16 ενώ έχει αγωνιστεί και σε Άρη Αμφιάλης, Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα και Αιγάλεω. Ξεχωρίζει για την δύναμή του και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης», αναφέρει η ανακοίνωση.

 Από τα σπλάχνα του Ιωνικού έχει ξεκινήσει την καριέρα του ο Καλτσάς όπου μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας μας πήρε τις πρώτες του συμμετοχές στην Γ’ Εθνική την σεζόν 2015-16 ενώ έχει αγωνιστεί και σε Άρη Αμφιάλης, Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα και Αιγάλεω. Ξεχωρίζει για την δύναμή του και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

 

 

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 10η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Ο Αγ. Ιερόθεος 2-0 το Αιγάλεω, ο Ιωνικός 1-0 τη Ρόδο -Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (24/3) στους Ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Προχωράει η Κηφισιά 2-0 τον Αντίμαχο-Τα αποτελέσματα στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Abola Team 3