free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μοιρασιά ο Ερμής Ζωνιανών στο δίτερμα με ΟΦΗ

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό δίτερμα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ερμή Ζωνιανών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

 

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα, μέσα από τις οποίες αναζητούσε το γκολ, απέναντι σε μια καλοστημένη ομάδα η οποία πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.

 

Στο πρώτο μέρος ο Όμιλος δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ με κύριο εκφραστή τους τον Παπατόλιο, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει κάποια από αυτές σε γκολ. Από την πλευρά του ο Ερμής απείλησε περισσότερο προς το τέλος του πρώτου μέρους, οπότε και είχε μια καλή φάση με τον Σκουτέλη.

 

Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το στείρο 0-0, με τον Νίκο Παπαδόπουλο στην επανάληψη να κάνει αρκετές αλλαγές. Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 49’ ο Κουσκουνάς πήρε την πάσα από τον Πουρτουλίδ και με πλασέ πέτυχε το 1-0.

 

Στα τελευταία πέντε λεπτά του φιλικού και συγκεκριμένα στο 86’ ήρθε η ισοφάριση για τον Ερμή Ζωνιανών, όταν ο Πασιαλής επωφελήθηκε και με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Νωρίτερα ο ΟΦΗ είχε χάσει καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, με την κεφαλιά του Χαντί όμως να καταλήγει άουτ.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής) Γεωργίου, Ρουμπάκης, Κορτσινιδης, Ραπτάκης (70′ Σπυριδάκης), Ανυφαντάκης (70′ Χατζηβασιλης), Σταθουλόπουλος (70′ Μανιαδής), Γιακουμάκης, Χατζηδημητρίου (70′ Σταθόγλου), Νοκάι (46′ Πλουσής) Σκουτέλης (46 Πασιαλής), Τοπούζης (70′ Κλίνης).

Related posts

Παρελθόν από την Παλαιόχωρα ο Κουμπαρούλης

Abola Team 2

Ο Στάυρος Κρεμαστιώτης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στο Κερατσίνι-Βουτιές είχε το πρόγραμμα…

Abola Team 3

Ο Ν. Παπαδάκης και πάλι γενικός αρχηγός στον ΠΟΑ

Abola Team 2