free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πάμε για το καλύτερο με Τερψιθέα»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τερψιθέα έδωσε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια της εξαιρετικής ως τώρα πορείας που έχει διαγράψει στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, το Παλαιό Φάληρο ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τις ανάγκες της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τερψιθέα.

Άπαντες στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων έχουν επικεντρωθεί αρκετά σε κομμάτια της τακτικής με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και σε αυτό μας έχουν βοηθήσει τόσο τα θετικά αποτελέσματα, που έχουμε φέρει με πολύ ποιοτικές ομάδες, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ενισχυμένη και από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

Αποχωρεί ο Παπανδρέου 

Σοβαρό θέμα με τον Μπάμπη Παπανδρέου έχει ανακύψει στο Παλαιό Φάληρο, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας της φετινής περιόδου. Ο φετινός πρώτος σκόρερ της νεοφώτιστης ομάδας ενδέχεται εντός των ημερών να αναχωρήσει για το εξωτερικό, για λόγους επαγγελματικής φύσεως και μάλιστα πρόκειται να λείψει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Γεγονός, το οποίο έρχεται να αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Γιάννη Γαζή, ο οποίος καλείται εσπευσμένα να βρει λύσεις εκ των έσω, ώστε να καλυφθεί το σημαντικό κενό που θα προκύψει στην ομάδα.

 

 

 

 

Related posts

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: «Ίσως η προσπάθειά μας να ενόχλησε κάποιους»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακόμα βάζει γκολ η Ηλιούπολη!

abola10

Κιούρκος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Kώστας Παλαιολόγος