free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Καρέ» μεταγραφών για τον Γκυζιακό!

Στην απόκτηση των Μιχαηλίδη, Τσάρδα, Γεωργίου και Αναστασιάδη προχώρησαν οι «πορτοκαλί» ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους.

 

 

Σαρώνει ο Γκυζιακός στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου του Γκύζι μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη τεσσάρων ποδοσφαιριστών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν στην  προσπάθεια, που θα επιχειρήσει για την παραμονή στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Γκυζιακού θα φιγουράρουν πλέον ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο 25χρονος αμυντικός μέσος Γιάννης Τσάρδας, που αποκτήθηκαν «πακέτο» από τον ΠΑΣ Γαλάτσι, ο 28χρονος στόπερ Σωτήρης Γεωργίου που προέρχεται από σύλλογο της ΕΠΣ Τρικάλων και ο 27χρονος τερματοφύλακας Αχιλλέας Αναστασιάδης, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από το Μαρούσι

 Παράλληλα εντός των ημερών οι άνθρωποι του Γκυζιακού αναμένεται να ολοκληρώσουν ακόμη μία σημαντική προσθήκη, που ενδέχεται να ισχυροποιήσει τα μέγιστα την ομάδα.

 

Αποχώρησαν Στεφανόπουλος, Τρούλης και Μπουρλέσης 

Από την άλλη πλευρά, ορισιτκά παρελθόν από τον Γκυζιακό αποτελούν οι Μπάμπης Στεφανόπουλος, που έμειεν ελεύθερος, ο Δημήτρης Τρούλης, που πήρε μεταγραφή στον Άρη Χολαργού και ο Γιώργος Μπουρλέσης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νέα Ιωνία. 

Στον αγωνιστικό τομέα, η πολύ σημαντική νίκη επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 1-0 και κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε, επανέφερε σε υψηλά επίπεδα τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στην ομάδα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυσκολοκατάβλητου αντιπάλου, ο οποίος έχει θέσει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Έστω και στο 90΄’ μπορέσαμε και πήραμε αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο και μας χαμογέλασε λίγο η τύχη που μας είχε εγκαταλείψει σε πολλά προηγούμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην προσεχή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιεράπολη, όπου θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα»

 Για το συγκεκριμένο ματς αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Λάμπρου Κοντίδη, που είναι τραυματίας,όπως επίσης και του στρατευμένου Λευτέρη Διαμαντίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Να μείνουμε στα ίδια επίπεδα απόδοσης»

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Να ακολουθήσουμε την επιτυχημένη συνταγή»

Νίκη ανόδου για τη Λυκόβρυση!

abola10