free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Δείξαμε την ποιότητά μας!»

Στους τομείς όπου οδήγησαν τον Παράδεισο Αμαρουσίου στην εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον ισχυρό ΠΑΣ Γαλάτσι, αναφέρθηκε ο Αλέξης Στούλης.

 

 

 

Το γεγονός ότι ο φετινός Παράδεισος Αμαρουσίου αποτελεί με διαφορά την πιο … επικίνδυνη και «ζημιάρα» ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στην αναμέτρησή του απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι. 

Κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες και πλέον φορμαρισμένες ομάδες του τρίτου ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ , οι «κυανόλευκοι» φανέρωσαν πολλές αγωνιστικές αρετές αναγκάζοντας το συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα σε εντός έδρας απώλεια βαθμών, όπως καταδεικνύει το τελικό 0-0. 

Ο Αλέξης Στούλης, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε,  έσπευσε να σταθεί στην ομοψυχία, αλλά και την ποιότητα της: 

«Αποδείξαμε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι είμαστε ομάδα σπουδαίων δυνατοτήτων, η οποία πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, Απέναντι σε μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι, φανήκαμε αρκετά δυνατοί κι ανταγωνιστικοί.Δείξαμε την ποιότητά μας. Επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και δεν κινδυνεύσαμε,. Γενικότερα στην καλή μας ημέρα δεν φοβόμαστε κανέναν! 

Το θέμα με την ομάδα μας, είναι ότι δεν αξιοποιούμε τη έρα μας. Πρόβλημα στο οποίο οφείλουμε όλοι μας βρούμε άμεσα λύση. Χρειαζόμαστε ακόμη ορισμένους βαθμούς, ώστε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας. Η προσοχή όλων, πλέον επικεντρώνεται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Γκυζιακό, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο»

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Έχουμε κάνει υπέρβαση!»

Βλάχος: «Να φανούμε απόλυτα έτοιμοι!»

Τζώτζης: «Για το καλύτερο με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος