free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Αποδεικνύεται ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

Πολύτιμο έδαφος για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία απώλεσε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την εντός έδρας ήττα, που υποχρεώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον δυνατό Χαλκηδονικό με 1-0. 

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι απομένουν έντεκα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι την λήξη του «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

«Υποχρεωθήκαμε σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Χαλκηδονικό, η οποία μας έφερε πίσω όσον αφορά το κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλό μας και την άνοδο γενικότερα.

Αποδεικνύεται περίτρανα πλέον ότι στον όμιλό μας κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται ούτε και είναι εύκολο και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με υψηλό βαθμό αγνωισικτότητας, ώστε να φτάσουμε στα αποτελέσματα που επιθυμούμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Γκοβερίνου, για να προσθέσει:

«Απομένουν έντεκα πολύ σημαντικά παιχνίδια όπου όλες οι ομάδες έχουν ξεκάθαρους στόχους και σαφέστατα θα χρειαστεί να δώσουμε μάχες. Η προσοχή μας πλέον έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας πειρμένει κόντρα στον Κολωνό. Η ομάδα την εβδομάδα που μας πέρασε, βρέθηκε σε εγρήγορση, αφού δώσαμε δύο προπονητικά φιλικά με την Κ-20 του Πανιωνίου και την Κοψαχείλα, ώστε να διατηρήσουμε ένα αγωνιστικό ρυθμό. Από την Τρίτη μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο ματς κόντρα στον Κολωνό»

 

 

 

 

 

Related posts

«Χτύπησε» ξανά ο Δούρειος!

abola10

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Φιλίππου: «Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε»

Kώστας Παλαιολόγος