free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χαλκηδονικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στο καλύτερο σημείο, έπειτα από την νίκη στο πρόσφατο γειτονικό ντέρμπι επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης με 1-0,  επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Λυκόβρυσης, στρέφοντας πλέον την προσχή τους στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Χαλκηδονικό. 

Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων προσπαθούν να συγκεντρωθούν και να αφήσουν πίσω τους το εορταστικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έχοντας ως εξεκάθαρη επιδίωξη να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στην προσεχή αναμέτρηση. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου:’ 

«Ξεκουραστήκαμε για λίγες ημέρες, καθάρισε το μυαλό μας και πλέον επικεντρωνόμαστε στο πώς θα δουλέψουμε όσο πιο εμπεριστατωμένα γίνεται για τις ανάγκες ενός πολύ δύσκολου αγώνα, που μας περιμένει, όπως είναι αυτός κόντρα στον Χαλκηδονικό. 

Ο ερχόμενος αντίπαλός μας, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο δίμηο και αυτό αποδεικνύουν τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει φέρει, αλλά και το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, που αποδίδει. Μας περιμένει δύσκολη αποστολή και οφείλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο μαζεμένοι και συγκεντρωμένοι, ω΄στε αν παλέψουεμ για το καλύτερο  αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Πάμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες»

Kώστας Παλαιολόγος