free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Πρόκληση το παιχνίδι με Νίκη Αλίμου»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στους Λέοντες την αναμέτρηση με τη πρωτοπόρο ομάδα των νοτίων προαστίων, αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Μορφίδης.

 

 

 

  

Με την αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα να ξεχειλίζει, ολοκληρώνουν στους Λέοντες την προετοιμασία τους ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την πρωτοπόρο Νίκη Αλίμου. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας σε συνδυασμό με το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Μορφίδη  με τους στενούς του συνεργάτες να δουλέψουν μεθοδικά. Με ξεκάθαρο στόχο η ομάδα να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Βασίλη Μορφίδη: 

«Όλο αυτότο διάστημα της διακοπής, αλλά και του ρεπό, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία μίνι προετοιμασία, με ξεκάθαρο στόχο να βελτιώσουμε ορισμένες ατέλειες και λάθη, που είχαμε εντοπίσει σε προηγούμενους αγώνες μας. 

Πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί αποκλειστικά στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Νίκη Αλίμου. Το γεγονός ότι η ερχόμενη αντίπαλός μας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις, Το εν λόγω ματς είναι ένα είδος πρόκλησης για την ομάδα μας, η οποία αναζητεί το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα του ομίλου που πρωταγωνιστεί»

 

  

 

 

 

 

Related posts

Μικρή γιορτή στον Κεραμεικό

Abola Team 3

Βασιλικό, Σακαρτζή και Λιβάνιο απέκτησε ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Abola Team 2

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Νίκη σε ένα ακόμη ντέρμπι

abola10