free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη στη Γλυφάδα και… ελπίζει ο Αστέρας Βάρης

Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τη Γλυφάδα και περιμένει πλέον την απόφαση της ένστασης για να μάθει τελικά αν θα μείνει ή όχι στην κατηγορία.

 

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος μετά από ένα ωραίο ματς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γλυφάδας. Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα άνοιξε το σκορ (0-1) στο 35’ με κοντινό σουτ του Τσακιράκη και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Γλυφάδα πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε στο 65’ με μακρινό σουτ του Παπακωνσταντίνου. Ο Αστέρας, ωστόσο, μόνο κάτω δεν το έβαλε και στο 70’ κέρδισε πέναλτι με τον Ντάγκρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάββας που νίκησε τον Ζιόγκα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

Διαιτητές: Ε. Μαχαίρας, Κολιάκος (Αθηνών)-Καρακελές (Πειραιά)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Ζιόγκας, Ταμπάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπένας, Μουσάι, Κόντι, Τζουμάκας, Γκούμας (70′ Ζιάι), Μήτρος, Νίκου (80′ Αγγελής), Ρίζος (85′ Καραμήτσας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Καραμπάς, Τσακιράκης (35′ λ. τρ. Γατσώρης), Βασιλείου, Αγκόλλη, Μητσόπουλος (65′ Γεωργιάδης), Ντάγκρας, Καναβέτας, Πασαλίδης, Χατζησάββας (78′ Ελέζ).

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Λαμπαδηδρόμοι οι άνθρωποι του Ιάλυσου για κοινωνικό σκοπό

Abola Team 2

Τέσσερα «αγκάθια» για Ανδράλα στη Ρόδο

Abola Team 2

Ο Πέεφ έδωσε τη νίκη στην Διαγόρα με 1-0 στο ντέρμπι με την Ρόδο

Abola Team 2