free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση πολλών πιτσιρικάδων»

Την ικανοποίησή του από την προσαρμογή πολλών ταλαντούχων παικτών των υποδομών στο αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας, εξέφρασε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

 

 

 

Την ήττα με 4-3 από την Άμιλλα Περιστερίου εκτός έδρας γνώρισε η Αλσούπολη σ’ ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες.  

Απέναντι στο δυνατό κι αξιόλογο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, ο τεχνικός ηγέτης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών και είχε την ευκαιρία για ακόμη μία φορά να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. 

Με τον έμπειρο τεχνικό να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του:

 

«Είχαμε τη δυαντότητα να διαπιστώσουμε την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται μέσα από τις υποδομές μας. Το γεγονός ότι πλέον δεν έχουμε κάποιο ξεκάθαρο στόχο μπροστά μας,  μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά ταλαντούχα, τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες μας κι έχουν πλέον την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν, αλλά παράλληλα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την δίψα τους για προσφορά.»

Related posts

Γκοβερίνος: «Απομένουν εννιά κρίσιμες αγωνιστικές»

Ψύλλιας: «Άκρως επιτυχημένη η εφετινή σεζόν»

Χρόνης Ανδρέας (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Δουλεύουμε μόνο για την άνοδο”(vid)

abola10