free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΑΔΕΔΥ το Υπουργείο Πολιτισμού με το 3-1 επί της ΠΟΕ ΔΟΥ (ΦΩΤΟ)

Με την άψογη καθοδήγηση από τον κόουτς Χρήστο Πολύζο στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου 9/6 στο Δ’ γήπεδο Ηλιούπολης και με πρωταγωνιστή τον παικταρά Καραμανίδη η ομάδα του Υπουργείου Πολιτισμού νίκησε με 3-1 την ΠΟΕ ΔΟΥ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΑΔΕΔΥ όπου και θα αντιμετωπίσει την ΔΟΕ η οποία στον άλλο ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του ΥΕΘΑ με 1-0.

Η ομάδα του Υπουργείου Πολιτισμού ξεκίνησε δυνατά και στο 14′ είχε χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραμανίδης και απέκρουσε ο γκολκίπερ Κατσιπάνος.

Το σκορ για το Υπουργείο Πολιτισμού άνοιξε πάντως στο 17′ ο Καταραχιάς με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ. Στο 16′ ο Καραμανίδης μετά από ασίστ πρόλαβε την έξοδο του Κατσιπάνου και με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Πάλι ο Καραμανίδης στο 41′ που έφυγε μόνος του με φοβερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για το Υπουργείο Πολιτισμού. Στο 51′ σε φάουλ του Γκόγκα της ΠΟΕ ΔΟΥ απέκρουσε αρχικά εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Παρλαμέντης και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 90′ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Βέρρου η ΠΟΕ ΔΟΥ μείωσε σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Άψογο το διαιτητικό τρίο Χ. Τσουκαλάς, Λαμπρόπουλος, Κουτσόγιαννος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (κόουτς Χρήστος Πολύζος-Δημήτρης Ζερίνος): Παρλαμέντης, Μαντάς, Χίτζιος, Φωτάκης, Καραμανίδης, Τσιρώνης, Καταραχιάς, Κατσαβριάς, Κουτσογιάννης, Μαγκλάρας ενώ έπαιξαν επίσης οι Γκαβέλας, Ζερίνος, Νίξης, Μπαντουδάκης, Παύλου.

ΠΟΕ ΔΟΥ (κόουτς Μπάμπης Ζαρωτιάδης-Γιάννης Ψαράς-Δημήτρης Ξυπολιάς): Κατσιπάνος, Κοκορόσκος, Ζωχιός, Ζαρωτιάδης, Γκόγκας, Καρδούλας, Ζήσης, Βλάχος, Κρητικός, Βέρρος, Τάπραντζης ενώ έπαιξαν επίσης οι Φρύλης, Φλέσσας, Κατσαντώνης, Κουκουβίνης, Γακόπουλος, Μαυρόζογλου, Μηλαδόπουλος.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα στους σημερινούς (17/10) αγώνες

Abola Team

Παίκτης των Τρικάλων ο Ανδρέας Τσίπρας

Abola Team 2