free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΑΔΕΔΥ το Υπουργείο Πολιτισμού με το 3-1 επί της ΠΟΕ ΔΟΥ (ΦΩΤΟ)

Με την άψογη καθοδήγηση από τον κόουτς Χρήστο Πολύζο στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου 9/6 στο Δ’ γήπεδο Ηλιούπολης και με πρωταγωνιστή τον παικταρά Καραμανίδη η ομάδα του Υπουργείου Πολιτισμού νίκησε με 3-1 την ΠΟΕ ΔΟΥ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΑΔΕΔΥ όπου και θα αντιμετωπίσει την ΔΟΕ η οποία στον άλλο ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του ΥΕΘΑ με 1-0.

Η ομάδα του Υπουργείου Πολιτισμού ξεκίνησε δυνατά και στο 14′ είχε χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραμανίδης και απέκρουσε ο γκολκίπερ Κατσιπάνος.

Το σκορ για το Υπουργείο Πολιτισμού άνοιξε πάντως στο 17′ ο Καταραχιάς με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ. Στο 16′ ο Καραμανίδης μετά από ασίστ πρόλαβε την έξοδο του Κατσιπάνου και με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Πάλι ο Καραμανίδης στο 41′ που έφυγε μόνος του με φοβερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για το Υπουργείο Πολιτισμού. Στο 51′ σε φάουλ του Γκόγκα της ΠΟΕ ΔΟΥ απέκρουσε αρχικά εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Παρλαμέντης και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 90′ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Βέρρου η ΠΟΕ ΔΟΥ μείωσε σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Άψογο το διαιτητικό τρίο Χ. Τσουκαλάς, Λαμπρόπουλος, Κουτσόγιαννος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (κόουτς Χρήστος Πολύζος-Δημήτρης Ζερίνος): Παρλαμέντης, Μαντάς, Χίτζιος, Φωτάκης, Καραμανίδης, Τσιρώνης, Καταραχιάς, Κατσαβριάς, Κουτσογιάννης, Μαγκλάρας ενώ έπαιξαν επίσης οι Γκαβέλας, Ζερίνος, Νίξης, Μπαντουδάκης, Παύλου.

ΠΟΕ ΔΟΥ (κόουτς Μπάμπης Ζαρωτιάδης-Γιάννης Ψαράς-Δημήτρης Ξυπολιάς): Κατσιπάνος, Κοκορόσκος, Ζωχιός, Ζαρωτιάδης, Γκόγκας, Καρδούλας, Ζήσης, Βλάχος, Κρητικός, Βέρρος, Τάπραντζης ενώ έπαιξαν επίσης οι Φρύλης, Φλέσσας, Κατσαντώνης, Κουκουβίνης, Γακόπουλος, Μαυρόζογλου, Μηλαδόπουλος.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Δωρεάν προπονήσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου η Ακαδημία του Γ. Σ Απόλλων Σμύρνης

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Άρης 4-1 εκτός τον Αιγινιακό στην Football League

Abola Team 2

Οριστικό: Στις 25 Αυγούστου η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League

Abola Team 2