free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεσσάρα… η Σουρμενάρα!

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν τα Σούρμενα που επικράτησαν με 4-0 του ΑΟ Ιλίου στην έδρα του και βρίσκονται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ μετρώντας το απόλυτο των βαθμών!

ΑΟ ΙΛΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-4

Εφόσον πραγματοποιούν τέτοιες εμφανίσεις τα Σούρμενα εκτός έδρας, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα! Οι “κυανέρυθροι’ πέρασαν…αέρα από το Ίλιον επικρατώντας εύκολα με 4-0 της ομώνυμης ομάδας και συνεχίζουν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο 20′ ο Φωστέρης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Φέρτη στο 43′ να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Ακριτίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0, με τον Ζουζουλή στο 88′ με τον ίδιο τρόπο μετά τη σέντρα του Μαρινάκη να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 36′ είχε αποβληθεί ο Μεχμέτι για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Δρόσος, Τσιαδήμας, Νάτσης (85′ Χρηστάκης), Ντεντάι, Πλάκας, Σταματάκης (46′ Παπαδημητρίου), Αγκαλίου, Κάρο, Χαραλάμπους (46′ Σκεύης (62′ λ.τρ. Κίτσας)), Λερούτσος, Μεχμέτι

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Θυμιανός, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολυνιάτης, Β. Δημογιάννης (69′ Μερετσόλιας), Φωστέρης (75′ Φατσέας), Παπαδάκης, Φέρτης (62′ Ζουζουλής) Σ. Δημογιάννης (85′ Μαρινάκης), Πρέκας.

 

Related posts

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ακριτίδης: «Μας τιμάει η πρόσκληση του Αιγάλεω»

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος): “Είχαμε περισσότερες φάσεις για γκολ”(vid)

abola10