free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεσσάρα… η Σουρμενάρα!

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν τα Σούρμενα που επικράτησαν με 4-0 του ΑΟ Ιλίου στην έδρα του και βρίσκονται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ μετρώντας το απόλυτο των βαθμών!

ΑΟ ΙΛΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-4

Εφόσον πραγματοποιούν τέτοιες εμφανίσεις τα Σούρμενα εκτός έδρας, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα! Οι “κυανέρυθροι’ πέρασαν…αέρα από το Ίλιον επικρατώντας εύκολα με 4-0 της ομώνυμης ομάδας και συνεχίζουν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο 20′ ο Φωστέρης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Φέρτη στο 43′ να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Ακριτίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0, με τον Ζουζουλή στο 88′ με τον ίδιο τρόπο μετά τη σέντρα του Μαρινάκη να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 36′ είχε αποβληθεί ο Μεχμέτι για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Δρόσος, Τσιαδήμας, Νάτσης (85′ Χρηστάκης), Ντεντάι, Πλάκας, Σταματάκης (46′ Παπαδημητρίου), Αγκαλίου, Κάρο, Χαραλάμπους (46′ Σκεύης (62′ λ.τρ. Κίτσας)), Λερούτσος, Μεχμέτι

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Θυμιανός, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολυνιάτης, Β. Δημογιάννης (69′ Μερετσόλιας), Φωστέρης (75′ Φατσέας), Παπαδάκης, Φέρτης (62′ Ζουζουλής) Σ. Δημογιάννης (85′ Μαρινάκης), Πρέκας.

 

Related posts

Ελεύθεροι και οι Κολλινιάτης, Μετλίου από τα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος

Οι Αγ. Ανάργυροι 2-0 το Χαλάνδρι

Abola Team 3

“Χτύπημα” με Κοτσολάκο ο Χολαργός

abola10