free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τριάρα το Ηράκλειο στο ντέρμπι!

Στο σπουδαίο ματς μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων των βορείων προαστίων το Ηράκλειο επικράτησε με 3-1 της Αγίας Παρασκευής!

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 

Έτσι, η ομάδα του Άγγελου Καρύδη πέτυχε το «τρία στα τρία», δείχνοντας ότι ο σύλλογος έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Από την άλλη, η «Σάντα» ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν πέτυχε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, αναμφίβολα,ο Αντωνόπουλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, καθώς πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και αποτέλεσε μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 20′ με πέναλτι ο Χρυσάφης (ανατροπή Μπουρζαλιάνι), ενώ στο 44′ ο Αντωνόπουλος με σουτ έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης συνέχισε το… σόου του στο 60′ πετυχαίνοντας το 3-0 μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 63′ με την κεφαλιά του Κραψίτη γράφοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Κατοίκος, Ζήρδας-Σταύρογλου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Ντάλας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Γκόλιας, Τούμπας, Χρήστου, Αντωνόπουλος (82′ Ηλιακίδης), Τσακλάνος, Μπουρζαλιάνι (76′ Βασίλος), Χρυσάφης (89′ Λιαπίδης), Αυγουστάτος (68′ Τελχάι).

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης (65′ Σκούρας), Χατζίου (86′ Ζαφείρης), Παναγόπουλος, Βελέντζας, Μαυροματάκης, Κραψίτης (73′ Βογιατζής), Μπουτσικάρης (80′ Δρόσης), Μπέκος, Τσοπανάκος, Λαζόπουλος.

 

 

 

 

Related posts

Τα ευχαριστώ του Αστέρα Εξαρχείων στους ανθρώπους της ΑΕ Ιλίου

Ρένος Γιαμπουράς

Διπλή επιτυχία για την Κηπούπολη

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (2/3)

Abola Team