free page hit counter
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

kαταιγιστική η ομάδα της UNION EUROBANK που είχε και τρία δοκάρια 3-0 την South Coast capitals

Άστραψε και βρόντηξε αγωνιστικά και επιθετικά η δημοφιλής ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK το βράδυ της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου στα πλαίσια του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος «anexartito» στα εντυπωσιακά από κάθε άποψη γήπεδα της Βάρης.

Η ομάδα της UNION EUROBANK αντιμετώπισε το αξιόμαχο συγκρότημα South Coast capitals και ήταν καταιγιστική έχοντας κλείσει τους αντιπάλους στα καρέ τους. Το συγκρότημα του εξαίρετου τεχνικού των επιτυχιών Γιώργου Αναγνωστόπουκλου, η UNION EUROBANK δεν άφησε τους αντιπάλους να πάρουν ανάσα όπως συνηθίζεται να λέγεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο αφού, πέραν του ότι επικράτησε με 3-0, είχε ισάριθμα δοκάρια και πολλές ευκαιρίες ακόμα και θα μπορούσε να διευρύνει την υπέρ της διαφορά σε σκορ μαμούθ.

Όλα αυτά τα στοιχεία έδειξαν για μια ακόμα φορά την μεγάλη διαφορά ποιότητας που έχει από τους αντιπάλους της η ομάδα της UNION EUROBANK και παρά τις ηχηρές απουσίες που είχε αυτή την αγωνιστική απέδειξε ότι διατηρείται σε συνεχή ανοδική πορεία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την UNION EUROBANK δύο γκολ επιτεύχθηκαν από τον Ανδρέα Ντρένοβα και ένα από τον Γιώργο Ντοβλετάκη. Για μια ακόμα φορά οι επικεφαλής της UNION EUROBANK για τη νέα θαυμάσια αγωνιστική παρουσία της ομάδας απηύθυναν τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν και φυσικά στον πρωτομάστορα των επιτυχιών στον προπονητή και κόουτς της ομάδας Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

 

Related posts

Άτυχη η UNION EUROBANK στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ

Abola Team 3

Πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK

Abola Team 3

Το 3Χ3 το…τραίνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της UNION EUROBANK!

Ρένος Γιαμπουράς