free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Από τα φαβορί για την άνοδο τα Πετράλωνα»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός ε΄δρας αναμέτρηση με τα Πετράλωνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής 

 

 

 

 

Ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της σεζόν θα κληθεί να δώσει το Σάββατο το Παλαιό Φάληρο.

Το νεανικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Πετράλωνα σε μία αναμέτρηση, η οποία συγκεντρώνει τεράστιο βαθμό επικινδυνότητας. 

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, απόρροια της πολύ σημαντική νίκη επί της Δόξα Βύρωνα με 1-0, η οποία προσέδωσε τρομερή ψυχολογική ώθηση και όπλισε τους παίκτες με περίσσια αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, που τους περιμένει. Άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να παραγνωρίζουν βεβαίως τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: 

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό κόντρα στα Πετράλωνα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα , η οποία θεωρείται και είναι από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί του ομίλου για την άνοδο και σαφέστατα αυτό το στοιχείο από μόνο του λέει πολλά. Μία ομάδα,που διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, αλλά και ποδοσφαιριστές με παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες και πλούσιες παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Θα πάμε χωρίς άγχος να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.».  

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί οι τραυματίες Μανώλης Βεζύρης, Μάριος Τοπάλι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αλέξη Κακλαμάνου, που αντιμετωπίζει σφίξιμο στον τετρακέφαλο.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: “Διατηρούμαστε στην εξάδα”

abola10

Βλάχος: «Να μας γίνει οδηγός αυτό το ματς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος