free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Καλή εμφάνιση κι αποτέλεσμα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες»

Στην αξία της εκτός έδρας ισοπαλίας επί της ΑΕ Ηρακλείου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

 

Στις θετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα επέστρεψε δριμύτερος ο Απόλλων Χαλανδρίου παίρνοντας πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην δύσκολη έδρα της ΑΕ Ηρακλείου

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο νεανικό και νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή τοτυ και φυσικά να πάρει σπουδαία «ανάσα» ενόψει της καθορισιτκής συνέχειας που το περιμένει στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ενεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Χρήστου Βλάχου: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μα και το αποτέλελεσμα, που πήραμε σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, Το ματς διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες ακιρινές συνθήκες, αφού ο άνεμος που έπνεε δυσκόλευε φοβερά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

 

Γενικότερα, ερίμαι της γνώμης ότι κάτω από τέτοιες συνθήκε καλό είναι να αναβάλλονται τα παιχνίδια. Πλεόν η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην πολύ δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει και μας φέρνει αντιμέτωπους της Αγίας Παρασκευής. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις του αγώνα.»

 

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται επίσης το ενθαρρυντικό ντεμπούτο του μόλις 16χρονου κεντρικού αμυντικού Ζάχου Πατρίκιου, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτης των «κυανόλευκων» απέναντι στην ισχυρή ΑΕ Ηρακλείου.

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Από τα φαβορί για την άνοδο τα Πετράλωνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Έχουμε ακόμη δουλειά στο τακτικό κομμάτι»

Kώστας Παλαιολόγος

Όλα μηδέν στον Άλιμο!

Abola Team 2