free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ενίσχυση με Βίλα η Λαυρεωτική!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή από τον Ολ. Λαυρίου στην ΑΠΕΛ – «Ο κ.Τσίκλος χωρίς κανέναν ενδοιασμό συμφώνησε για την μετακίνηση του παίκτη», τόνισε ο πρόεδρος Βασίλης Πολύμερος, που έκανε λόγο για κοινό στόχο ενοποίησης των τριών ομάδων του Λαυρίου!

 

Την πέμπτη μεταγραφική προσθήκη της ανακοίνωσε η ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Βίλα, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό Λαυρίου, αλλά την περσινή σεζόν έπαιζε στην αλβανική Κουκέσι (Α’ Εθνική κατηγορία).

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση στα χέρια του κόουτς Θανάση Πετούρη, καθώς διαθέτει ποιότητα και εμπειρίες, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε: Κεραυνό Κερατέας, Κουβαρά, Εθνικό Αστέρα, Ολυμπιακό Λαυρίου (Γ’ Εθνική – Α’ ΕΠΣΑΝΑ), ενώ είχε πέρασμα τόσο από την Κουκέσι πέρυσι, όσο και από ομάδα Α’ Ρουμανίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η παραπάνω μεταγραφική προσθήκη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για το ότι πέρασε από… σαράντα κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Την υπόθεση την πήρε πάνω του ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ Βασίλης Πολύμερος ο οποίος αφού βρήκε λύση στο παραπάνω πρόβλημα ήρθε σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο και ο οποίος χωρίς κανέναν ενδοιασμό συμφώνησε για την μετακίνηση του παίκτη στην ΑΠΕΛ, βάζοντας παράλληλα τέλος στα όποια σενάρια είχαν ακουστεί σχετικά με τις σχέσεις των δύο διοικήσεων…

Πολύμερος: Κοινός στόχος πλέον η ενοποίηση των τριών ομάδων του Λαυρίου!

Μπορεί μια μεταγραφή να φέρει πιο κοντά τις διοικήσεις των ομάδων και να γίνει ένα βήμα μπροστά προς την περίφημη Ένωση; Μπορεί! Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ Βασίλης Πολύμερος με αφορμή την απόκτηση του Βασίλη Βίλα. Συγκεκριμένα τόνισε: Είμαι πεπεισμένος πως με την κίνηση του αυτή ο Μιχαλης Τσικλος βάζει τα θεμέλια μιας εκ νέου καλής συνεργασίας, μεταξύ των δυο αθλητικών σωματίων, με κοινό πλέον στόχο την ενοποίηση και των τριών ομάδων!

ΠΗΓΗ.ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τον Τομπουλίδη απέκτησε ο Παθιακάκης

Abola Team 3

Παθιακάκης-ΠΑΟ Καλυβίων 3-1

Abola Team 3

Επιστροφή του Πάρη Κλωνάρη στα Γλυκά Νερά

Abola Team 3