free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Μικτές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ: Νίκη για τους Νέους, ισοπαλία οι Παίδες

 

Με καλό ποδόσφαιρο οι Νέοι επικράτησαν 0-2 της Μικτής Αργολίδας, ενώ οι Παίδες ήρθαν 1-1

 

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΕΟΙ) – ΕΠΣΑΝΑ (ΝΕΟΙ) 0-2

Εξαιρετική εμφάνιση και πρώτη νίκη για την Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ, που επικράτησε 0-2 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Αργολίδας στο γήπεδο Παναριτίου. Πρωταγωνιστής του αγώνα για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής ήταν ο Βεντούρας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 14′ και το 42′. Δεν υστέρησε κανείς από τα παιδιά της ΕΠΣΑΝΑ που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΕΟΙ): Νταντής, Αλεξανδρόπουλος, Μπακατσέλος, Βλαντούσης, Κατσικάρης, Σώτος (67′ Αναγνωστόπουλος), Μπόμπος, Σουμπάν, Λαζάρου, Καζολιάς (46′ Μπέκα), Διδασκάλου (46′ Τσιούλος).

ΕΠΣΑΝΑ (ΝΕΟΙ): Διαμαντίδης, Κασιόλας, Μπαλωμένος, Γεώργας, Μάνδαλος, Πιζάνιας, Ντούλος (72′ Σουλτανίδης), Μιχελής, Δρούγκας (88′ Κουτσούκος), Αναστασόπουλος, Βεντούρας (80′ Μπίκουλης).

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΠΑΙΔΕΣ) – ΕΠΣΑΝΑ (ΠΑΙΔΕΣ) 1-1

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ άφησε πίσω της την βαριά ήττα από την Αθήνα στην πρεμιέρα και με καλή εικόνα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το αντίστοιχο τμήμα της ΕΠΣ Αργολίδας, στο γήπεδο Παναριτίου. Μάλιστα, η Ανατολική Αττική προηγήθηκε στο 36′ με τον Αριδά, ωστόσο ένα γκολ του Χριστόπουλου στο 45′ για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΠΑΙΔΕΣ): Φαούρος, Κωστόπουλος (76′ Γκαγκάνης), Κουτάλης, Καραμάνης (58′ Λαντίκας), Αγγελόπουλος, Δεδεμπίλης, Παπαϊωάννου (41′ Κοτσούκος), Τσαγκάρης (41′ Μαριόλας), Χριστόπουλος, Ζούγλης (51′ Μελάνης), Μπάτσι.

ΕΠΣΑΝΑ (ΠΑΙΔΕΣ): Ασλανίδης, Ρέκκα (76′ Τερζής), Παπαμαύρος, Νούσης, Αθηναίος, Φωτίνης, Ρόρης, Καστής, Αριδάς (58′ Βαϊόπουλος), Καραμπιέτ (79′ Ασημακόπουλος), Τσιλιάκος (50′ Αλεξόπουλος).

***Οι Μικτές ΕΠΣΑΝΑ θέλησαν να ευχαριστήσουν την ΕΠΣ Αργολίδας για την φιλοξενία και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Αποστολόπουλο. 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ (α’ φάση): Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (10/9)

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Διαπιστεύσεις-πιστοποιήσεις εισόδου για τον αγωνιστικό χώρο

Ρένος Γιαμπουράς