free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν «Χ» αμογέλασε κανείς

ΑΕ Μοσχάτου και Πανιώνιος Κερατσινίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο φινάλε.

 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Μοσχάτου ανάμεσα σε ΑΕ Μοσχάτου και Πανιώνιο Κερατσινίου με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για τον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47΄’ με τον Δαβιδάκη, για να ισοφαρίσει η ΑΕ Μοσχάτου στο 92’ με τον Σουλάι.

 Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 18 με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σαλάτα , ο οποίος αποβλήθκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ το Μοσχάτο είχε δύο δοκάρια με τους Σουλάι (80’) και Πάνο (86’). Διαιτήτευσε ο Βλαντής Χ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιαννόπουλος Ν., Πάνο, Μικρούλης(46’ Γιαννόπουλος Ι.), Καραπιπέρης,. Σουλάι Φιαμένγκος (80’ Κώτσης), Τσιφλίδης, Λιόσης (75’ Κοντοπάνος), Παππάς, Τζουμάκα,ς Μπαμίχα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Βλαχάκης, Μάνδυλας, Ρωμαντζής, Μπλέτσος, Μουστάκας, Παρασκευαϊδης, , Κουζίνης, Χαϊντάσι (92’ Τσάτσος), Τσάτσης, (50’ Λουκίδης), Λαβιδάκης (78’ Ελευθεριάδης), Σαλάτας.

 

 

 

Related posts

Σπουδαία μεταγραφή για την Ελλάδα Ποντίων

abola10

Εύκολο απόγευμα για Αμφιάλη

Nάσος Φακίδης

Δεύτερη η Θύελλα

Nάσος Φακίδης