free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ολοταχώς για κορυφή το Αιγάλεω, αλώβητος ο Αθηναϊκός

Το Αιγάλεω ήταν το μεγάλο κερδισμένο της αγωνιστικής, αφού «σκόρπισε» με 4-0 εντός έδρας τους Αγίους Αναργύρους και μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου, αφού πέρασε δεύτερο και μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό στους 4 πόντους!

 

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Τζανέτος που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ δύο γκολ σκόραρε ο Βέρμπης. Το σκορ άνοιξε στο 36’ ο Τζανέτος με απευθείας φάουλ και στο 41’ ο Σπανός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από μπαλιά του Τζανέτου. Το 3-0 ήρθε στο 67’ από τον Βέρμπη, μετά από νέα ασίστ του Τζανέτου, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βέρμπης στο 71′ μετά από πάσα του Σπανού.

 

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Δεληθοδωρή – Βαξαβανέλλης.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Παπουτσής, Κολοβός (46’ Ναυπλιώτης), Σταύρου (26’ Λίτσης), Τζανέτος, Καλογερής, Κοντιζάς, Κωτσερίδης, Βέρμπης, Σπανός (74’ Τσαρκάνι), Τουλουβασίλης.

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Ντόντης (51’ Πλεξίδας), Κοκότης, Μηλιώνης, Νταϊφώτης, Κρητικός, Κραψίτης, Οικονόμου, Δανασής, Λάλα (72’ Χατζής), Μαντίκος (51’ Μπαστάνης).

 

 

Στο στείρο 0-0 έμειναν Ηλιούπολη και Αθηναϊκός, ένα αποτέλεσμα που ίσως κρίνεται περισσότερο θετικό για τους φιλοξενούμενους που κυνηγάνε την παραμονή και έφυγαν αήττητοι μέσα από μία δύσκολη έδρα.

 

Δοκάρι: 52’ Γάγγος

 

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κουτσογιάννος-Νικολαδός

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (46’ Γκολφινόπουλος), Τερλελής, Ρωμανός, Παπαδάκης, Ζουμπουνέλης, Κόκορης (74’ Αράπης), Χαλιώτης, Γάγγος, Σολδάτος

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Μαραγκός (46’ Βοτσαΐτης), Κορδογιάννης (46’ Ασλανίδης), Παπαγερίδης, Κίλιας, Χατζής, Μποσνιάκου, Ζαχαρόπουλος, Ραβανής (61’ Κρασώνης), Ζαφειράτος, Κιουτάκ

Related posts

Τα Σημερινά ματς σε Α’ και Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Επανάληψη τη Δευτέρα 11/6 της Γ.Σ. του Ηφαίστου Περιστερίου

Abola Team 3

Aπίστευτο ματς, πρόκριση για Αθηναΐδα!

Abola Team