free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κόλτζος: «Τα νέα παιδιά των Ακαδημιών το μέλλον της Λαυρεωτικής»!

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν ο Γιώργος Κόλτζος μίλησε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ κάνοντας τον δικό του απολογισμό! Ο τεχνικός της ΑΠΕ Λαυρεωτικής με δηλώσεις του στάθηκε ιδιαίτερα στα νεαρά παιδιά και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, ενώ αναφέρθηκε τόσο για την φετινή πορεία της ομάδας όσο και για τη συνέπεια της διοίκησης. «Ο στόχος μας φέτος ήταν να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να πάρουν ευκαιρίες νεαροί ποδοσφαιριστές όπως και έγινε. Είχαμε κάποια προβλήματα, ωστόσο αργότερα ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, εξασφαλίσαμε την παραμονή μας γρήγορα και θεωρώ πως τα πήγαμε καλά», τόνισε αρχικά ο Κόλτζος και πρόσθεσε: «Νομίζω πως η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η αξιοποίηση νεαρών αθλητών. Κάποια παιδιά που αναδείχτηκαν από τις Ακαδημίες έγιναν μέλη της πρώτης ομάδας και είναι ικανά να καθιερωθούν και να λύσουν τα επόμενα χρόνια τα χέρια της διοίκησης και του προπονητή. Το μέλλον της Λαυρεωτικής άλλωστε είναι αυτοί οι αθλητές». Όταν ρωτήσαμε τον φιλόδοξο κόουτς για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ΑΠΕΛ, μας εξήγησε: «Σίγουρα γίνεται καλή δουλειά στα τμήματα των Υποδομών κι αυτό φάνηκε. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα (Βουκελάτος, Σαλίβερος, Βαμβακούσης, Χαμόλι) είναι γεννηθείς το 2000 και το 2001 και βγήκαν από τις Ακαδημίες. Τα παιδιά αποκτήσανε εμπειρίες και αποδείξανε πως έχουν προοπτικές». Ο Γιώργος Κόλτζος, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μια μίνι ανάλυση ξεχωριστά των τεσσάρων «πρωτοεμφανιζόμενων» και του Γιάννη Τσιριγώτη…

 

Για τον Βουκελάτο: Θεωρώ πως ήταν πιο έτοιμος σε σχέση με τους υπόλοιπους τρεις της ηλικίας του. Εγώ τον βρήκα στην πρώτη ομάδα και του έδωσα ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Με σκληρή δουλειά πήρε 90λεπτα και νομίζω πως σε πολλά παιχνίδια ήταν σε καλή κατάσταση πετυχαίνοντας και γκολ.

 

Για τον Σαλίβερο: Νομίζω πως από άποψης ετοιμότητας είναι το νούμερο δύο. Ο Σαλίβερος είναι ένας ποδοσφαιριστής εξελίξιμος, με καλή τεχνική κατάρτιση. Σίγουρα αν δουλέψει σωστά μπορεί να γίνει παίκτης – αποκάλυψη τα επόμενα χρόνια.

 

Για τον Χαμόλι: Είναι ένα παιδί που έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί ως αριστερός μπακ. Έχει καλή τεχνική, σκέφτεται σωστά και αν δουλέψει στην τακτική θα πάει μπροστά.

 

Για το Βαμβακούση: Έχει τρομερά προσόντα. Αυτό που του λείπει είναι κυρίως η δύναμη. Μόλις το αποκτήσει κι αυτό μέσα από την δουλειά θα γίνει σημαντικός.

 

Για τον Τσιριγώτη: Είναι ένας ποδοσφαιριστής έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Και θεωρώ πως μπορεί να το κάνει. Είναι πολύ καλός παίκτης, άριστος χαρακτήρας και έχει εξαιρετικό πόδι. Μπορεί να προσφέρει τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και σαν δεκάρι, ενώ εγώ τον βρήκα να παίζει αριστερό μπακ. Αν ειναι συγκεντρωμένος και σοβαρός έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

 

Τέλος ο Γιώργος Κόλτζος έστειλε τις ευχαριστίες του αναφέροντας: «Θα ήθελα να ευχριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία και την στήριξη. Έγινε μια σοβαρή δουλειά απ’ όλους και υπήρχε συνέπεια στο οικονομικό κομμάτι κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα αντιμετώπισε με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις της και όλα πήγαν καλά».

Related posts

Ο ΑΟ Άνοιξης 1-0 εκτός το Κορωπί

Abola Team 3

«Βόμβα» Ζουρούδη έσκασε στο Μπογιάτι!

Ρένος Γιαμπουράς

Τέσσερις νεους παίκτες απέκτησε ο Νικολακάκης

Abola Team 3